Sztárok

Debreczeni Zita és Gianni esküvője mindent vitt

Gianni és Debreczeni Zita annyira titokban tartották az esküvőjük időpontját és helyszínét, hogy egyedülálló módon csak a frigy után derült ki, hol tartották a lagzit. Az utólag posztolt képeket pedig most is jó visszanézni!

Nyugodtan mondhatjuk, hogy az év egyik legemlékezetsebb eseménye volt ez a házasság, amiről sokan azt gondolták: majd egy emlékezetes napon lesz, mint a karácsony. De jóval előbb sor került rá.  

Debreczeni Zita és Gianni három éve jelentették be, hogy együtt vannak. Az olasz étteremtulajdonos tavaly novemberben kérte meg szerelme kezét, Zita gyönyörű gyűrűt kapott. Nem sokkal később meglett az esküvő időpontja, de nem volt olyan pontos, hogy bármelyik sajtóorgánum tudomást szerezzen róla.

Mi ketten egy csalad! #dolomiti #rifugiocomici @zitadebreczeni @gianniannoni

Gianni Annoni (@gianniannoni) által megosztott bejegyzés,

Gianni később részleteket is megosztott a nagy napról, de mindent azért nem árult el: az biztos volt, hogy szűk körben házasodnak, és az is kiderült, hogy nagy valószínűség szerint Olaszországban kerül sor a frigyre. Mesés helyszínt választottak Gianniék, de nem a táj szépsége volt az, ami miatt a Dolomitokban, a hegy tetején mondták ki a boldogító igent. Hogy miét éppen ott? Mert ott találkoztak először a Havazin forgatásán. Az esküvőn már csak azért kellett imádkozni, hogy jó idő legyen. „Legyen mire emlékezni, ebből áll össze egy élet képe. Próbálunk értékeket képviselni és élvezni a pillanatokat” – magyarázta a sztárszakács.

Ez it a kert! #dolomiti #rifugiocomici @valgardenadolomites @rifugio_emilio_comici

Gianni Annoni (@gianniannoni) által megosztott bejegyzés,

A sztárpárnak az esküvő után nem volt ideje egyből a nászútra, ám ezt később többszörösen bepótolták. Pár hétig csak egymással foglalkoztak Debreczeni Zita és Gianni többször is átélték a mézesheteket

Ezek vagyunk mi! ❤️ @gianniannoni #SignoraAnnoni 🇬🇷

ZITA ANNONI (@zitadebreczeni) által megosztott bejegyzés,

Később aztán a magyar törvények értelmében itthon is összeházasodtak, ami bár nem volt ugyanakkora lagzi, mint Olaszországban, itt csupán pár közeli ismerős volt jelen, de Debreczeni Zita ismét csodásan festett. 

#SignoraAnnoni 💐❤️

ZITA ANNONI (@zitadebreczeni) által megosztott bejegyzés,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top