Sztárok

Debreczeni Zita és Gianni esküvője: képek és minden részlet

Sikerült titokban tartania a többnapos esküvőt Debreczeni Zitának és Gianninak, a nászútról is hazatértek már. A családnak és a násznépnek sem járt el a szája, ami külön szerencse.

Nevetve jelentkezett be ma a Rádió1 Reggeli show-ba Debreczeni Zita és Gianni, akik az esküvőjükről meséltek a műsorban. 

“Március végén történt, de átadom Gianninak, mert ő imád erről beszélni” – kezdte Zita, akit korábban hiába faggattak a nagy napról, sikerült a dátumot titokban tartania, és nemcsak neki, de a násznépnek is. 

Mesés helyszínt választottak Gianniék, de nem a táj szépsége volt az, ami miatt a Dolomitokban, a hegy tetején mondták ki a boldogító igent. Hogy miét éppen ott? Mert ott találkoztak először a Havazin forgatásán. Az esküvőn már csak azért kellett imádkozni, hogy jó idő legyen. “Legyen mire emlékezni, ebből áll össze egy élet képe. Próbálunk értékeket képviselni és élvezni a pillanatokat” – magyarázta a sztárszakács.

Debreczeni Zita sem gondolta túl a menyasszonyi ruháját, csodaszép volt a nagy napon. Gianni pedig saját szabóval varratta a zakóját. “Ha megengedhetjük magunknak, akkor erről kár lemondani.”

My first selfie as wife ❤ #wife #photographer #selfportrait #SignoraAnnoni

ZITA DEBRECZENI PHOTOGRAPHY (@zitadebreczeni) által megosztott bejegyzés,

Az adás alatt is hallatszott, hogy még most is örömmel gondolnak az esküvőjükre, aminek tényleg külön romantikát adott, hogy a megismerkedésük helyszínén rendezték. Igaz, kilenc éve találkoztak, de Gianni és Zita csak évekkel később jöttek össze. “Nemrég forgattunk, és a régi Havazinból is bevágtak képeket, és így utólag már látszik abból a liftes jelenetből, hogy volt valami.”

Visszatérve Gianni ls Zita esküvőjének részleteihez. Ahogy korábban is mondták, szerették volna, ha az olasz és a magyar kultúra, hagyományok is megjelennek, és úgy érzik, jó munkát végeztek.

“Én ragaszkodtam minden magyar szokáshoz, hála istenennek Gianni is. Volt menyasszonytánc is és minden.”

A szertartásokban például az olaszoknál eltér az esküvő szövege, a vőlegény hosszabban válaszol, mint a menyasszony, és a mise is kicsit más. “De például az, hogy összetesszük a kezünket, és stólával összekötik, ez magyar szokás, ezt például átvettük.””

???? #details #bride #wedding #wife #somethingblue #palmers #SignoraAnnoni #flowers @palmershungary

ZITA DEBRECZENI PHOTOGRAPHY (@zitadebreczeni) által megosztott bejegyzés,

Az ételekben is találkozott az olasz és a magyar hagyomány. Mivel Zita Gianni szerint válogatós, ezért még egy fokkal nehezebb volt ez a része az esküvőnek. “Ez nagy feladat volt. Vékony határt igyekeztünk megtalálni, és sikerült. Az álló fogadáson olasz ételek voltak, kint a természetben. Bent pedig Zita kedvencei voltak, hagyományos húsleves, csirkepaprikás, libamáj, kacsamáj ilyenek.”

2300 méteren azért az éjszaka nem volt túl meleg, mínusz 3 fokig lehűlt a levegő, ezért sok olasz vendég fázott is a bőrcipőben. Ahogy Gianni viccesen megjegyezte: szerinte volt olyan zenész, aki azért húzta a talpalávalót, hogy melegen tartsa magát. 

Just Married!!! #venezia @zitadebreczeni @gianniannoni @audimagyarorszag #audiQ7 #grazie #ciao

Gianni Annoni (@gianniannoni) által megosztott bejegyzés,

Bár a Reggeli show-ban csak cukkolásnak szánták Sebestyén Balázsék, azért rákérdeztek: olasz vagy magyar neve lesz-e a születendő gyerekeknek. Mint kiderült, ez sokkal korábban eldölt, és a szakácsnak beleszólása sem volt. 

“A Patrik név az, amit Zita nem tud kiverni a fejéből” – nevetett Gianni, majd a fotós megmagyarázta: “Mert Patrick Swayze a kedvencem meg a Dirty dancing film.”

A pár már túl van a Velencei nászúton is, néhány képet pedig megosztottak a romantikázásról a saját közösségi oldalaikon is: 

Megnézem
Összes kép (1)

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top