TV-sztárok

Debreczeni Zita és Gianni folyton nászúton vannak

A sztárpár megállás nélkül úton van – amióta megtartották az esküvőjüket, szinte alig vannak itthon, folyamatosan nyaralnak valahol. Most éppen Horvátországban vakációznak, amiről a követőikkel is megosztottak pár képet.

Az időpontig sikerült titokban tartaniuk a többnapos esküvőt Debreczeni Zitának és Gianninak. A lagzi után a Rádió1 reggeli show-jában meséltek élményeikről. “Március végén történt, de átadom Gianninak, mert ő imád erről beszélni” – mondta nevetve a sztárfotós. “Legyen mire emlékezni, ebből áll össze egy élet képe. Próbálunk értékeket képviselni és élvezni a pillanatokat” – magyarázta az olasz étteremtulajdonos.

Mi ketten egy csalad! #dolomiti #rifugiocomici @zitadebreczeni @gianniannoni

Gianni Annoni (@gianniannoni) által megosztott bejegyzés,

Nos, a képekből ítélve az esküvő jól sikerült, mindenki nagyon jól érezte magát. Az újdonsült házasok pedig azóta is utazgatnak, bár azt mondják, ez nem nászút, csupán szeretnek együtt új helyeket felfedezni.

Gianni és Zita tényleg kitettek magukért idén nyáron – és még nincs vége!

Tunéziában voltak, majd Velencében látogattak, aztán ismét Olaszországban, méghozzá Szardínián üdültek, most pedig Horvátországban vakációznak. 

#novivinodolski #summer #croatia #sunandeye #sunglasses #travelgram #travel #traveller ????

ZITA DEBRECZENI PHOTOGRAPHY (@zitadebreczeni) által megosztott bejegyzés,

Novi Vinodolski kétségkívül gyönyörű hely. A szerelmesek útja a VOLT Fesztivál után egyből oda vezetett. 

????

ZITA DEBRECZENI PHOTOGRAPHY (@zitadebreczeni) által megosztott bejegyzés,

Közös képet egyelőre nem posztoltak, de a képekből ítélve biztos, hogy jól érzik magukat. Vajon mi lesz utazásuk következő helyszíne? 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top