TV-sztárok

Debreczeni Zita nem gondolta volna, hogy Gianni lesz a férje

Március végén házasodott össze Debreczeni Zita és Gianni. Az olaszországi esküvő óta eltelt pár hónap, a szerelmesek pedig azóta is utazgatnak. Sok képet nem láthattunk a lagziról, de most egy előtte-utána fotón erre is van lehetőségünk.

A sztárpár Olaszországban, a Dolomitokban házasodott össze egy mesés szertartáson. A barátok és a rokonok is részt vettek a többnapos bulin, amiről Gianni és Zita utólag is csak áradozni tudott. Azóta bejárták a világot, bár állításuk szerint nem nászúton vannak, csupán szeretnek új helyeket felfedezni. Egy-két képet kivéve nem nagyon osztottak meg esküvői fotót a közösségi oldalaikon, most viszont egy kicsit intimebb, csókos képet posztolt a modellből lett fotós a Facebook-oldalán. 

A kép alatt van egy komment, amely arra kérdez rá, hogy gondolták volna annak idején, hogy egyszer majd házasok lesznek? Zita egyértelmű nemmel válaszolt. Mint már többször is elmondták, régóta ismerik egymást, de sokáig csak barátként tekintettek a másikra. Debreczeni Zita előtte-utána fotója bizonyítja az állítást, és bizton állíthatjuk, hogy mindkettejüknek jót tett az idő múlása, tökéletes párt alkotnak. 

Az olaszországi Dolomitokban házasodtak össze
Az olaszországi Dolomitokban házasodtak össze

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top