nlc.hu
Sztárok

Gallusz Niki édesanyja jól fogadta Laurát

Gallusz Niki elárulta, mit szólt az édesanyja a barátnőjéhez

Gallusz Niki édesanyja szinte jobban szereti Laurát, mint a lányát.

Gallusz Niki és a barátnője, Laura voltak az Életünk története tegnapi adásának vendégei. Már korábban kiderült, hogy a színésznő heteroszexuálisnak tartja magát, annak ellenére, hogy 10 éve együtt él egy nővel. Niki és Laura még sosem beszéltek ilyen nyíltan a magánéletükről: szó esett többek között arról is, hogyan fogadta a családjuk, amikor kiderült, hogy együtt vannak. 

Laura nagyon őszintén elmondta, hogy a szülei sokáig azt gondolták, a nők iránti vonzalma csak egy hóbort, ami majd idővel elmúlik. Akkor vették komolyan a szándékait, amikor bemutatta nekik Nikit. A színésznő azt mondja, nagyon jól fogadták és a mai napig tökéletes a kapcsolatuk. Gallusz apja még gyerekkorában lelépett, így szinte alig volt jelen a lánya életében, míg az édesanyja örömmel vette tudomásul, hogy a lánya egy nőbe szerelmes. 

„Az anyukám egy nagyon szélsőséges karakter: vagy nagyon szeret, vagy kiabál. Ennyit elmondhatok, amellett, hogy a legjobbat akarta és a mai napig a legjobban szeret. A Laurát imádta. Még olyan is elhangzott, hogy jobban szereti őt, mint engem, mert neki jobban csillog a szeme, jobb a humora”

– részletezte az Álarcos énekes-győztes Gallusz Niki.

gallusz niki bártfai laura

Gallusz Niki és Bártfai Laura (Fotó: RTL)

Az Életünk története vendégei voltak: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top