nlc.hu
Sztárok

Krausz Gábor reakciója

Krausz Gábor reakciója Tóth Gabi nyilatkozatára: „Ha már valaki beszél, az igazat mondja, ne csak a valódit”

Továbbra is szeretné megőrizni a magánéletét a nyilvánosság elől.

Tegnap este bulvárbombát dobott le Krausz Gábor, amikor egy meghitt fotót posztolt Mikes Annával. Erre a közös képre várt hónapok óta mindenki, hiszen jó ideje megy a találgatás, hogy a séf és a táncos valóban közelebb kerültek-e egymáshoz a Dancing with the Stars során. 

Krausz Gábor

Krausz Gábor (Fotó: Trenka Attila)

Krausz Gábor nem szereti kiteregetni a magánéletét, bár kénytelen volt az elmúlt időszakban finoman megszólalgatni, hiszen mindenkit érdekelt, hogyan jutottak el Tóth Gabival a válásig. Az énekesnő több körben is magyarázatot adott, míg Krausz egyszer sem emelte fel a szavát. Az, hogy Annával egymásba szerettek, az élet ajándéka volt, amit azért osztott meg a rajongóival, hogy tudják foglalt a szíve. 

Annak viszont már egyáltalán nem örült, hogy erről nem csak az emberek, de volt felesége is beszélt. „Számomra nem volt titok, hogy összejöttek. Nyilván régebb óta tudom, de ez az ő magánéletük, az ő döntésük volt, mikor vállalják fel. Én nagyon örülök a boldogságuknak! Mindannyian nagyon jó kapcsolatot ápolunk. Találkoztunk már négyesben is, az én párommal, Mátéval és Annával, és ötösben is, amikor a kislányunk, Hannaróza is ott volt. Szerencsére, mind nagyon jól kijövünk egymással. Sok boldogságot kívánok nekik, de természetesen, ezt már személyesen is elmondtam” – nyilatkozta az nlc-nek Tóth Gabi, ami több portálon már úgy ment le, hogy az énekesnő dupla randikra utalt. Természetesen ezen a ponton Krausz úgy érezte, muszáj megvédeni az igazát. 

Előre le szeretném szögezni, hogy nem állt szándékomban nyilatkozni a témában, mert egyelőre szeretnénk megélni mi magunk ezt a csodálatos időszakot. Másrészt, amíg nem éreztük biztosnak a kapcsolatunkat, már csak a kislányom miatt sem akartam a nyilvánossággal megosztani – kezdte a Borsnak a séf, akit rendesen felpaprikázott ez a nyilatkozat. – Azt azonban, ami most a médiában zajlik, már nem hagyhatom szó nélkül. Semmiféle találkozgatások nincsenek, hacsak az nem számít annak, hogy a közös kislányunkat átadjuk egymásnak. Ilyen alkalom valóban volt, hogy mind a négyen jelen voltunk, vagyis Anna is velem volt, a volt feleségem pedig a párjával érkezett, de két udvarias mondaton kívül más ott nem hangzott el. Mindenkit arra szeretnék nyomatékosan kérni, hogy helyettem, rólam, velem kapcsolatban sehol és semmilyen formában ne nyilatkozzon! De, ha már valaki beszél… akkor József Attila szavaival élve: az igazat mondja, ne csak a valódit!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top