nlc.hu
Sztárok
Tóth Gabi Krausz Gáboron csúfolódik

Tóth Gabi Krausz Gáboron csúfolódik az internet szerint

Legújabb posztja eléggé kétértelműre sikerült, épp ezért gondolják sokan, hogy így akar visszavágni Krausz Gábornak és Mikes Annának.
Tóth Gabi

Krausz Gábor és Mikes Anna együtt vettek részt az Ázsia Expressz legújabb évadában, ám a forgatás vége óta semmilyen interjút nem adtak. A hírzárlat fakadhat abból, hogy nem szeretnék a kamerák előtt élni a mindennapjaikat, de a rossz nyelvek szerint kapcsolatuk a szakítás szélére sodródott. Annak ellenére is, hogy nemrég olyan videót osztottak meg, ahol Anna a kis Hannarózával táncol.

Hogy jön a képbe Tóth Gabi? Úgy, hogy a legutóbbi posztja, melyben az Egy a ritmusunk névre keresztelt táborát népszerűsíti, meglehetősen kétértelműre sikerült.

Sikerült az, ami hosszú évek óta nem… Végre csak egy helyre figyeltem! Nem kószáltak el a gondolataim 100 felé, hanem ott és abban a pillanatban tudtam lenni! Befele figyeltem és elcsendesedett a sok zaj… Amikor hazajöttünk, akkor olyan nyugalom volt rajtam, amire már nagyon vágyott a testem és lelkem egyaránt! Ezért is hisszük, hogy a táborunk egy mély és felszabadító hét lesz, mert ebben a környezetben, energiákban lehet igazán ‘mély levegőt venni’, hogy aztán tovább tudjunk haladni céljaink kalandos útján.

Ebből egyrészt egy boldogtalan házasság képe rajzolódik ki, ami Krausz Gábort is minősíti. Másrészt a bejegyzést követően többen úgy gondolják, hogy az énekesnő picit kárörvendő is, amiért „Krausza” kapcsolata esetleges válságba került. És így akarja az orra alá dörgölni a saját boldogságát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top