nlc.hu
Sztárok
Krausz Gábor ebben a műsorban lesz látható

Krausz Gábor mosolyogva tér vissza a képernyőre

Hamarosan érkezik a Séfek séfe hatodik évada.

Krausz Gábor, Vomberg Frigyes és Wolf András visszatérnek a Séfek Séfe legújabb évadában. Persze a rajongók hatalmas lelkesedéssel fogadták a bejelentést, hiszen egy igen nézett tévéműsorról van szó. Vomberg Frigyes a közösségi oldalán is beszámolt a jó hírről, a képen pedig Krausz Gábor is feltűnik, akinek tavaly mozgalmas éve volt. Mint ismert, augusztus elején bejelentette, hogy véget ért a házassága Tóth Gabival. Bár a szakítás fájdalmas volt, az édesapa felállt a padlóról. Majd jött a Dancing with the Stars című műsor, amit meg is nyert. A győzelem mellé pedig szerelem is társult: táncpartnerével, Mikes Annával ma már egy párt alkotnak.

Íme a nagy közös kép a három séfről és a műsorvezetőről, Ördög Nóriról. Észrevehető, hogy Gábor igencsak kivirult, ami az előbb említett események tudatában teljesen érthető:

„Ahogy eddig minden az életemben, a véletlen műve volt az is, hogy erre a pályára tévedtem. A legtöbb séf esetében ez az út teljesen tudatos, ezzel szemben én kicsit sem voltam az. Aztán amikor benne ragadtam, évekkel később jöttem rá, hogy már nem is akarok mást csinálni” – mesélte korábban a kezdetekről Krausz Gábor. 

Krausz Gábor

Krausz Gábor (Fotó: Trenka Attila)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top