nlc.hu
Sztárok

Krausz Gábor érzései

Krausz Gábor elárulta, mikortól vonzódott Mikes Annához

Fontos volt számára, hogy a kislánya hogyan áll a partneréhez.

Krausz Gábor a Palikék Világa by Manna Ilyen az élet című műsorában beszélt arról, hogyan kezdődött Mikes Annával a szerelmük. A sztárséf azt is elmondta, hogyan dolgozta fel Tóth Gabival való válását.

„Ezt el kell gyászolni. Csak én ezt akkor nem sejtettem. Utólag látom, hogy nem biztos, hogy mindenkinél így van, nálam így történt: amikor elválsz, az olyan, mintha meghalna egy feled, tehát gyászolsz, de amikor gyászolunk valakit, nem mindig azt az illetőt sajnáljuk, hanem magadat. Mi lesz veled, hol fogsz lakni, miből fogsz élni, mit fogsz csinálni, hogyan fogod fenntartani a gyerekkel a kapcsolatot? Tehát igazából én magamat sajnáltam” – nyilatkozta Gábor, majd áttért a mindenkit foglalkoztató kérdésre: Mikes Annára, akivel megnyerte a Dancing with the Starst.

„Ez nyilván nem a műsor után alakult ki, de nem akartuk, hogy ezért külön szimpátiapontokat gyűjtsünk be.  Azért nem vállaltuk föl, mert egyrészt nem akartam, hogy a műsor ezzel foglalkozzon, másrészt pontosan tudtam, hogy működik. Lehet egy szikra, ami fellángol, és ki tudja, meddig ég… Szerettem volna megvárni a műsor végét. Az egy buborék, együtt voltunk a táncteremben, beszélgettünk, de az nem az élet. Abban a pillanatban, ahogy lement a műsor, akkor volt időnk egy picit egymással foglalkozni, beszélgetni, jobban megismerni egymást, nemcsak táncruhában, hanem normálisan. Mindenképp szerettem volna megvárni, hogy ez hová fut ki, hogy Hanni ezt hogyan kezeli, hogy megszereti-e Annát, a családom hogyan kezeli, a barátaim hogyan kezelik, és amikor biztosak vagyunk benne mindketten, akkor fel lehet vállalni” – tette hozzá a híresség. Azt is elárulta, hogy Gabival közös kislányuk, Hannaróza hogyan viseli a dolgokat. 

„Hanni nagyon jól van. Mondhatom, hogy mindkét oldalról megadjuk neki a legtöbbet, hogy minél kevesebbet érezzen, de hát érzi. Főleg a nyár vége volt, amikor bizonytalanabb volt a helyzet, ott lehetett érezni, hogy picit nem érti, hogy mi történik. De azóta teljesen kiegyensúlyozott, imád óvodába járni, imád itt lenni, imád ott lenni. Mind a ketten sokkal jobban tudunk csak rá koncentrálni abban az időben, amikor velünk van.”

Krausz Gábor, Mikes Anna

Krausz Gábor és Mikes Anna (Fotó: Trenka Attila)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top