nlc.hu
Sztárok

Tóth Gabi a válásáról

Tóth Gabi a válásáról: „Be kellett látnom, hogy nem illünk össze Gáborral”

Az énekesnő szerint éveken keresztül próbálták megmenteni a házasságukat, de nem tudtak működni együtt mint férfi és nő.

Tóth Gabi és Krausz Gábor augusztusban jelentette be, hogy zátonyra futott a házasságuk, és hat év után külön folytatják. Az énekesnő novemberben már be is mutatta új szerelmét, Papp Máté Bencét, a Fricska táncegyüttes frontemberét, később pedig Krausz Gáborra is rátalált a szerelem Mikes Anna, a Dancing with the Stars profi táncosának személyében.

Tóth Gabi most a Blikknek adott hosszú interjút, amelyben őszintén beszél az elmúlt hónapok viharos eseményeiről. Elmondta, hogy amíg együtt volt a férjével, kifelé csak a jót mutatták, mint a legtöbb ember, de nem játszották meg magukat, és ő is szeretett volna hinni a kapcsolatukban. 

„Nem volt minden rossz, voltak szép élmények, amiket megosztottunk, és akkor tényleg boldogok voltunk, nem színleltük. Egyszerűen azonban be kellett látnom, hogy nem illünk össze Gáborral, mint pár. Nem működött a házasságunk.”

Tóth Gabi a TV2 csatorna Sztárban sztár leszek! című műsorának felvételén 2023.11.26-án

A TV2 csatorna Sztárban sztár leszek! című műsorának felvétele. 4. évad. 9. élő műsor.
Adás időpontja: 2023.11.26. Fotó: TV2, Image: 824901752, Fotó: TV2 / press.tv2.hu

Tóth Gabi szerint túlságosan különböztek egymástól Krausz Gáborral, és nem volt idejük mélyen megismerni egymást.

A gyermekünk születésével kezdett kettőnk között kikerekedni az, hogy mások az érdeklődési köreink, más az értékrendünk. Túl gyorsan történt minden, igazából előbb jobban meg kellett volna ismernünk egymást. Mindketten próbáltunk alkalmazkodni a másikhoz, de valljuk be, felnőttként nehéz felülírni azt, amit otthonról hozunk.

Az énekesnő beszélt arról is, hogy éveken keresztül próbálták megmenteni a házasságukat, ő szakemberhez is eljárt, és otthonról azt az értékrendet hozza, hogy egy család összetart, valamint nagy családra vágyott.

„Ám egy ponton be kellett látnom, hogy mint férfi és nő nem tudunk működni együtt, utána pedig jött a felismerés, hogy Hannaróza fejlődésének biztosan nem tenne jót, ha olyan szülők mellett nőne fel, akik nem boldogok egymás mellett. Hosszú hónapok, évek őrlődése után mondtam ki, ehhez még mindketten túl fiatalok vagyunk, elég.”

A döntést Tóth Gabi mondta ki, amikor úgy érezte, mindent megtett a házasságukért.

Fájt, amikor Gábor burkoltan megjegyzéseket tett rám a közösségi oldalán, de megértem, hogy férfiként nehéz volt feldolgoznia a házasságunk kudarcát. Nekem sem volt könnyű, hiszen amikor kimondtam, hogy igen, egy életre terveztem.

Az énekesnő kijelentette, hogy nem csalta meg a férjét. Mint mondta, Papp Máté Bencét évek óta ismeri, és még nem voltak egy pár, amikor a lapok kész tényként kezelték a kapcsolatukat.

„A közös munka egyre közelebb hozott minket, az otthoni feszültségek pedig egyre távolabb sodortak a férjemtől. Akkor jöttünk rá, hogy ez igazi szerelem, amikor már kimondtuk, hogy külön folytatjuk. Nem egy férfi miatt döntöttem a válás mellett, hanem magam és a lányom lelki egészsége miatt. A szerelem csak később jött.”

Tóth Gabi elmondta azt is, hogy most boldognak érzi magát.

„Boldog vagyok, egy olyan társ van mellettem, akivel a hivatásom és a magánéletem is összefonódik. Nagyon szeretem Máté szüleit, ők is csodálatos emberek, akik az első perctől fogva befogadtak, ahogy az én családom is őt. A lányom is kiegyensúlyozott, az édesapjával igyekszünk minél több minőségi időt tölteni vele, és azt érzem, nemhogy nem sérült, de kiegyensúlyozottabb, mint valaha. Ez a legfontosabb.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top