nlc.hu
Sztárok

Krausz Gábor küzdött a házasságáért

Krausz Gábor oldaláról a válás: „Kitartott, amíg nem látta, hogy a felesége egy másik férfihoz kezdett közeledni”

A séfnek a családja volt a mindene.

Hónapok óta Tóth Gabi és Krausz Gábor válásától hangos a sajtó. A közvéleményt azért érintette meglepetésként a hír, miszerint 6 év után zátonyra futott a sztárpár kapcsolata, mert a külvilág felé mindvégig a tökéletes család képét közvetítették. A felek sokáig hallgattak, ám az hamar világossá vált, az énekesnő rögtön tovább is lépett és a Fricska táncegyüttes tagjával, Papp Máté Bencével jött össze.

Krausz Gábor

Fotó: Trenka Attila

Vasárnap este a Sztárban Sztár leszek! színpadán Gabi az új dalának előadása után tett pontot a találgatások végére, amikor a színpadon váltott forró csókot a táncossal. Pár nappal később pedig Instagram-oldalán egy hosszú bejegyzésben mesélte el részletesen, miért döntöttek a séffel a válás mellett. Az énekesnő állítja, évek óta küzdöttek a kapcsolatukért, sőt, már éppen feladták volna, amikor kislányuk, Hannaróza megfogant. A közös gyermek miatt együtt maradtak, de Gabi szerint már csak ő volt az, aki akart tenni a kapcsolatukért, és azért mutatta tökéletesnek, mert szeretett volna benne hinni, hogy egyszer majd az is lehet. Mint mondja, nem csalta meg a férjét, a táncossal a szakítás után kezdtek ismerkedni, és Gábor közleménye miatt, amiben a fricska szót használja, zúdult rá a szarcunami. 

Ugyan a séf továbbra is hallgat, hiszen tartja magát korábbi megállapodásukhoz, miszerint nem nyilatkoznak a témával kapcsolatban, egy barátja nem bírta ki, hogy ne mondja el az ő oldalát is. 

„Nemcsak Gabi volt az, aki próbálta rendezni a közös dolgait, Gábor ugyanúgy harcolt. Neki ez a család volt a mindene, és számításba se jöhetett nála az a forgatókönyv, hogy feladja a házasságát. Szerette a feleségét, imádja a kislányát, és hitt abban, hogy megoldhatják a problémáikat. Bármire képes lett volna ezért – árulta el a Blikknek egy neve elhallgatását kérő közeli barát. – Egészen addig kitartott, amíg nem látta, hogy a felesége egy másik férfihoz kezdett közeledni. Nagyon fájt neki, és akkor vált számára világossá, hogy ennek a házasságnak valóban vége. Nem sokkal később tette közzé az erről szóló posztját is, mivel nem akarta tovább húzni a dolgokat. Ott sem véletlenül említette meg a »fricska« szót.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top