nlc.hu
TV-sztárok

Krausz Gábor és Tóth Gabi kapcsolata

Krausz Gábor reagált Tóth Gabi fricskás posztjára

Elég beszédes kép látott napvilágot.

Mint ahogy korábban megírtuk, Tóth Gabinak új dala jelent meg a napokban, mely az Átkozott nyár címet kapta. A mű sokak szerint exéről, Krausz Gáborról szól, hiszen az énekesnő magányos, szeretet nélküli időszakokról beszél, méghozzá pont a válásuk időszakában. Most vasárnap Gabi színpadra is lép a dallal, méghozzá a Sztárban Sztár leszek! adásában kedvese, Papp Máté Bence kíséretében. Az előadó ezt a közösségi oldalán, egy posztban jelentette be. Érdekesség, hogy a dal videóklipjének egy pontján Gabi arcát egy férfikéz érinti meg. Itt jön be a képbe Krausz Gábor, aki Gabi bejegyzése után nem sokkal egy különös Instagram-történetet tett közzé. 

A fotón kislánya, a kis Hannaróza simogatja meg az ő arcát, miközben jó éjszakát kíván. A képet korlátozott elérhetőséggel tette közzé, így csak az láthatja, akinek engedélyt adott rá. A Redditen persze már megjelent a poszt, kattints ide érte

A válásáról beszélt

Tóth Gabi kedden kitárulkozó interjút adott. A válásáról elmondta: mérhetetlen hazugság- és pletykaáradat indult el róla. 

„A kudarcot volt nehéz megélni, mert egy szerető családból jövök, ahol egyben van mindenki. De hiszem azt, és a mai napig kiállok azért, hogyha valaki nem boldog abban, amiben él, az merjen a szívére hallgatni és lépjen. Ha van gyerek, ha nincs. Mert egy életünk van, és jár az embereknek a boldogság. És hiszem azt, hogy a Gáborral nekünk sokkal jobb viszonyunk van így, mintha mi kapcsolatban maradtunk volna” – mondta a műsorban.

Krausz Gábor

Krausz Gábor (Fotó: Trenka Attila)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top