nlc.hu
TV-sztárok

Krausz Gábor és Tóth Gabi válása

Kiderült: Krausz Gábor egyéjszakás kalandnak gondolta Tóth Gabi románcát

A pár megpróbálta helyrehozni a dolgokat, ám nem jártak sikerrel.

A legújabb hírek szerint Tóth Gabi és Krausz Gábor a nyilvános szakításuk előtt sokat küzdöttek a házasságukért. Állítólag az énekesnő hetekkel korábban bevallotta a románcát, ám akkor Krausz Gábor úgy döntött, hogy megbocsátja a félrelépést. Hiába azonban a gesztus, Gabi a pletykák szerint nem akart élni a lehetőséggel, és összejött a vele együtt turnézó Fricska táncosával, Papp Máté Bencével.

Krausz Gábor

Krausz Gábor (Fotó: Trenka Attila)

„Gábornak nagyon fontos volt ez a család, hiszen neki igazából sosem volt lehetősége megélni, milyen ez. Még gyerek volt, amikor elvesztette az édesanyját, s úgy tudom, az apjával sem volt sokáig szoros a kapcsolata, a családja többsége külföldön él. Így amikor bekerült a Tóth famíliába, majd megszületett a kislánya, úgy érezte, végre a helyén van. Ezt az idillt és boldogságot pedig mindenáron szerette volna megtartani, még úgy is, ha élete legnehezebb döntését kell meghoznia, és meg kell bocsátania azt, hogy a felesége félrenézett. Úgy tudom, Gábornak végül az tett be, hogy rájött, Tóth Gabi és a Fricska táncosának viszonya nem egy futó kaland volt, hanem annál komolyabb” mesélte egy neve elhallgatását kérő ismerős a Blikknek, majd hozzátette, hogy a férfinek nagyon fáj, hogy elvesztette szeretett családját. Gábor egyébként hamarosan a DWTS színpadán szeretne bizonyítani a kislánynak, melyről beszélt is az nlc-nek.

Tóth Gabi segített neki átlendülni a nehéz időszakon

2022-ben Gábor még arról beszélt a Blikknek, hogy sokat köszönhet az énekesnőnek. 

Tóth Gabi és Krausz Gábor

Tóth Gabi és Krausz Gábor (Fotó: Schumy Csaba)

„A magánéletemben pedig a Gabival való találkozás segített lezárni az előző életemet, túllépni a múlton. (…) Abban az évben szilveszterkor határoztam el, hogy leállok a drogokkal, majd egy hónap depresszió következett. Elvonási tünetekkel küzdöttem. Mindig is családcentrikus voltam, szerettem volna már családot, és fájt, hogy lassan negyven leszek, mégsem jön össze. Rá két hónapra találkoztam Gabival. Előtte egyébként már ismertük egymást, sőt, már próbálkoztam nála. A kétezres évek közepén például összefutottunk egy szórakozóhelyen, ahol meg szerettem volna hívni egy italra. Azt mondta, elmegy a mosdóba, aztán mindjárt jön. Fél órát vártam rá, majd leesett a tantusz. Azt hiszem, négy évvel ezelőtt jött el az az idő, amikor már mindketten elég érettek voltunk, és készen álltunk a kapcsolatra.” 

Tóth Gabi és Krausz Gábor csupán három hónapot tölthetett Szentendrén, az új házukban, mielőtt bejelentették a válást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top