nlc.hu
Sztárok

Tóth Gabi tartozása

Állítólag ekkora összeggel tartozik a banknak Tóth Gabi

Az álomotthon egyedül az énekesnő nevén van.

A Blikk hosszan cikkezik arról, hogy a válásával címlapokra kerülő Tóth Gabi állítólag hatalmas összeggel tartozik a banknak. A lap szerint a sztár otthona egyedül az ő nevén van, ráadásul közel 75 millió forint összegű banki jelzálog van rajta, ami azt jelenti, hogy ekkora hitelt vettek fel rá. A hitelről korábban maga az énekesnő is beszélt. A Blikk megkérdezett egy szakembert arról, mekkora törlesztőrészletekkel járhat egy ekkora kölcsön.

Tóth Gabi

Tóth Gabi (Fotó: Olajos Piroska)

„Ha húsz évre vették fel a közel 75 millió forint piaci lakáshitel, akkor körülbelül 650 000 és 675 000 forint közé esik a havi törlesztőrészlet. Persze fontos tisztában lenni azzal is, hogy ekkora összegű, piaci hitel felvételéhez fontos kritériumoknak kell teljesülniük, elsősorban az elvárt jövedelemben. Nagyjából minimum havi nettó 1,1-1,2 millió forint igazolt kereset kell ahhoz, hogy ilyen nagy összegű kölcsönhöz hozzájusson valaki, ám egy házaspár által felvett kölcsönnél ezalatt a kettejük jövedelmét kell érteni” – részletezte Vrazsovits Rita, a Bank360.hu pénzügyi szakértője. Az ügyet bonyolítja, hogy Krausz Gáborral közösen a CSOK-ot is felvették, ami a válás után újabb plusz terheket jelenthet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top