nlc.hu
TV-sztárok

Tóth Gabi párkapcsolatai

Tóth Gabi viharos magánélete: kapcsolatok Krausz Gábor előtt

Felrobbantotta az internetet a hír, miszerint Tóth Gabi és Krausz Gábor a szakítás mellett döntöttek. Azóta több pletyka is napvilágot látott azzal kapcsolatban, hogy mi állhat a döntés hátterében. Ám most nem erről lesz szó, hanem az énekesnő korábbi partnereiről. Olyan szerelmekről, melyek a házassága előtt zajlottak.

Bálint Ádám

Tóth Gabi a 2005-ös Megasztárral robbant be a köztudatba. Az énekesnő versenytársával, Bálint Ádámmal jött össze először. Az akkor 17 éves Gabi a kapcsolatukról a sajtóban csupán annyit ismert el: kedvelik egymás társaságát. Részéről ez amolyan tini-szerelem volt. 

Bálint Ádám

Bálint Ádám (Fotó: Astrum Színház)

Palcsó Tamás

A szakítás után Palcsó Tamás következett az előadó életében. A viharos kapcsolat alig egy évig tartott.

Fekete Balázs

Az Anti Fitness Club dobosával sok mindenben hasonlítottak. „Olyan extrém a külseje, mint az enyém, és csak az érdekli, hogy jól érezze magát a bőrében. Zsák és a foltja” – mondta akkor Gabi. Szakításuk után az énekesnő úgy nyilatkozott, végre egy igazi férfira vágyik, aki mellett nem kell mindig határozottnak lennie.

Nagy Roli

Az énekessel két és fél évig voltak együtt. Judy exférjével hatalmas volt a szerelem, mellette Gabi végre nőnek érezte magát. Már a házasságon gondolkodtak, amikor egyik pillanatról a másikra szakítottak. Akkoriban olyan pletykák is terjedtek, hogy túlzott féltékenység, hűtlenség volt az ok.

Tóth Gabi (Gabriella) és párja: Roli (Nagy Roland)

Tóth Gabi és Nagy Roland 2011-ben. (Fotó: RTL)

Rasztovics Dávid

Roli után nem szakmabeli szerelmet választott: a focista Rasztovits Dávid az interneten írt az énekesnőnek. Végül azért szakítottak, mert mindketten túlságosan munkamániások voltak. Gabi a szakításról így nyilatkozott: Dávid sportolóként nem értette meg az ő művészlelkét.

Tóth Gabi és Rasztovics Dávid 2012-ben.

Tóth Gabi és Rasztovics Dávid 2012-ben. (Fotó: Németh Gabriella)

Markó Róbert

A két művész a Szombat Esti Láz című műsorban találkozott. Egy ideig távkapcsolatban éltek: míg Gabi az X-Faktor mentoraként állt helyt, addig Robi a munkái miatt London, Róma és Budapest között ingázott. Bár a fiatal énekesnő azt hitte, megtalálta az igazit, valami mégsem stimmelt, mert nem sokkal az összeköltözésük után elváltak az útjaik.

Tóth Gabi és párja Markó Róbert

Tóth Gabi és Markó Róbert 2014-ben. (Fotó: Schumy Csaba)

Trap kapitány

Molnár Tibor – vagy ismertebb nevén Trap kapitány – 2014-ben az X-Faktor versenyzőjeként szeretett bele Tóth Gabiba, aki a mentora volt. Közel két évig voltak együtt, majd 2017-ben bejelentették, hogy elmúlt köztük a szerelem. Pedig akkoriban az eljegyzés is szóba került. „Ha Tibi megkérné a kezem, igent mondanék. De erre sem görcsölök rá, persze el tudnám képzelni az ujjamon a jegygyűrűt” – nyilatkozta 2016-ban a sztár. A két előadó a mai napig jóban van egymással

Tóth Gabi és Trapp kapitány - Molnár Tibor 2015-ben.

Tóth Gabi és Trapp kapitány 2015-ben. (Fotó: Schumy Csaba)

Krausz Gábor

A pár 2018-ban szeretett egymásba. 2019-ben megtörtént az eljegyzés, az év őszén pedig titokban össze is házasodtak. Az énekesnő ekkor már várandós volt a kislányukkal, Hannarózával. A házasok nemrég vidéken vásároltak családi házat, Tóth Gabi márciusban a blogján írt is arról, hogy ehhez hitelre volt szükségük. Krausz Gábor szerda délután a Facebook-oldalán jelentette be, hogy hat év után véget ért a kapcsolatuk, méghozzá egy igen sokatmondó posztban. Később Gabi is megerősítette, hogy tényleg válnak. A pár már nem is követi egymást a közösségi oldalakon, a szakítás hírére pedig több hazai sztár is reagált már.

Tóth Gabi és Krausz Gábor

Tóth Gabi és Krausz Gábor (Fotó: Birton Szabolcs)

Végszó

Annyi bizonyos, hogy mindkét fél kislányuk, Hannaróza jóllétét részesíti előnyben a válás közepette is.

Tóth Gabi

Tóth Gabi (Fotó: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top