Sztárok

Csodaszép menyasszony volt Tóth Gabi – íme az első esküvői kép

Amikor tervezni kezdték a nagy napot, Tóth Gabi és Krausz Gábor egészen másképpen képzelte az egészet. Viszont az első esküvői képre nézve látszik rajtuk: minden úgy volt jó, ahogy történt.

Az elmúlt néhány hónap elég mozgalmasra sikerült: Krausz Gábor megkérte Tóth Gabi kezét, amit boldogan jelentettek be, aztán nem kellett sokat várni a következő jó hírre, hogy az énekesnő várandós. Az első trimeszter alatt Gabi végig rosszul volt, ezért el kellett napolniuk az esküvőt, amit a múlt hét végén titokban, szűk családi körben pótoltak be. Erről a BEST magazin exkluzív anyagában így mesélt a pár. 

„Ember tervez, Isten végez – pont így jártunk most mi is. Vidéki lány vagyok, szerintem az a normális, ha az eljegyzés után jön az esküvő, neki is álltunk azonnal a tervezésnek, hetedhét országra szóló lagziról álmodtunk. (…) Az eljegyzés követő héten aztán kiderült, hogy babát várok, a terhességem miatt egy perc alatt szertefoszlottak az esküvőről szőtt álmok.”

Mivel Gabi sokszor csak feküdni tudott, a munkáit is le kellett mondania az első időszakban, ezért az esküvő eszébe sem jutott a párnak. Legalábbis mostanáig. 

„A szülés előtt két hónappal már teljesen jól vagyok, hétvégén kimondtuk a boldogító igent. Végül nem egészen úgy házasodtunk össze, ahogyan terveztük, mégis életem legcsodálatosabb napja volt.”

Tóth Gabi és Krausz Gábor esküvői fotóiból egy válogatást közölt a BEST magazin a részletes beszámoló mellé:

A BEST címlapján látható először Tóth Gabi és Krausz Gábor esküvői képe

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top