Sztárok

Tóth Gabi édesanyja mesél Krausz Gáborról

Az énekesnőt erős kapcsolat fűzi az édesanyjához, Erikához. Nem meglepő, ha döntő hatása van és volt a meglátásainak Tóth Gabi magánéletére.

Idén ünnepelte a 30. születésnapját Tóth Gabi, és ezzel tényleg új fejezet kezdődött az életében, bár semmi tervezett nincs ebben. A boldogsága szemmel látható, de ami sokkal fontosabb, hogy Tóth Gabi is érzi: most kerek egész az élete a szerelmével. A BEST magazinból kiderült, hogyan is áll az énekesnő családja Gabi párjához, Krausz Gáborhoz.

Fotó: Instagram/ Tóth Gabi és Krausz Gábor

„Sokszor mondtam a lányomnak, nincs az rendjén, hogy otthon ül velem. Nem jó az neki, ha csak keresztrejtvényt fejt az anyjával, és együtt sírdogálunk a romantikus filmeken. Hozzáteszem, mi a férjemmel sosem szóltunk bele a lányaink magánéletébe, mert az nem lett volna egészséges”  kezdte Erika, és éppen ezért biztatta Gabit, hogy menjen el, és találkozzon Karusz Gáborral, aki annak idején a Facebookon írt rá az énekesnőre. 

„Azt mondtam, nincs nekem ehhez idegzetem, meg egyébként sem tudom, mit akarhatna tőlem egy ilyen jó csávó, aki minden lányt megkaphat. Anyu unszolt, hogy írjak vissza neki, mert nincs veszteni valóm, meg azt is mondogatta, nézzem már meg, milyen helyes pasi…”  tette hozzá Tóth Gabi, aki ma már hálás az édesanyja nógatásáért. Erika szimpátiája pedig kitartott, és ahogy mondja, neki az a legfontosabb, hogyan bánik a lányával a séf.

„Úgy látom, Gáborral nagyon jól megtalálták egymást. Mi olaszos család vagyunk, ő inkább halk szavú: ritkán szól, de akkor velőset.”

További részletek a BEST magazinban. 

A Best magazinban olvasható a Tóth Gabival és az édesanyjával, Erikával készült interjú 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top