TV-sztárok

Tóth Vera megható üzenettel köszöntötte Gabit

Tóth Gabi kerek születésnapot ünnepel, 30 éves lett. Az énekesnőt testvére, Tóth Vera köszöntötte, méghozzá egy múltbéli sztorival, ami a végére igencsak meghatóra sikerült.

Köztudott, hogy Tóth Vera és Tóth Gabi nagyon jó testvérek. Bár régebben volt közöttük viszály, ez már teljesen a múlté: annyira, hogy együtt is laknak, és szinte mindenhova együtt mennek. A Sztárban Sztár + 1 kicsiben Gabi is szerepel, ráadásul Vera zsűritag, így a vasárnapjaikat is együtt töltik. A Tóth lányok egyébként veszettül dögösek, amerre járnak, mindig megnézik őket. Bár nem látszik annyinak, Tóth Gabi ma 30 éves lett. Testvérétől pedig az ajándékok mellé egy megható üzenetet kapott. 

Testvérkém! Most indul a rákenroll. Nagyon boldog napokat kívánok a harmadik X után is. Tudd, hogy semmit, de semmit nem szabad másképp csinálnod, mint ahogy érzed. Hiába akarnak kizökkenteni néhányan, ne hagyd magad. Ha erős a hited valamiben, akkor nemes egyszerűséggel azt kell csinálni, azt az utat kell járni, bármilyen nehéz is. Olyan kevesen merik azt tenni, ami a szívüknek a legjobb. Nem is tudod elképzelni, mennyien szeretnek ezért, és mennyi embernek mutatsz példát. Értékes vagy, szép vagy, és most jön a java! Csak lazán!

– írja a közösségi oldalán Tóth Vera, a mellékelt fotót pedig a rajongók is imádják. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top