TV-sztárok

Részrehajlással vádolják a nézők Tóth Verát

Egyesek szerint lejt a pálya Tóth Gabinak a Sztárban sztár +1 kicsiben, amiért a nővére a zsűriben ül. Tóth Vera kijelentése sem segített ezen.

„A húgom a legjobb magyar énekesnő ebben az országban!” – értékelte Tóth Gabi produkcióját a Sztárban sztár +1 kicsiben nővére. Gabi és Erik annak rendje és módja szerint meg is nyerték az első adást, az internetezők pedig skandalumot kiáltottak. A legtöbb kommentelő szerint előre megágyaztak Gabi győzelmének, és egyébként sem fair a többi énekesnővel szemben Vera kijelentése.

A Tóth lányok azonban nem izgatják fel magukat ilyesmin. „Nem olvasunk kommenteket, így nem foglalkozunk a negatív emberekkel. Akik csúnyát írnak, semmit nem tesznek hozzá az ember zeneiségéhez. Nem járnak koncertekre, nem veszik meg a lemezeket, csak a kanapén ülve keresik mindenben a rosszat. A mi produkciónk jól sikerült, de ki tudja, legközelebb lehet, hogy mi végzünk az utolsó helyen” – mondta Gabi.

Az énekesnőt egyébként meglepték Tóth Vera szavai. „Nem tudja megjátszani magát, nem mondana csak azért szépeket, hogy az ember jobban érezze magát. Ugyanígy jogtalanul sem kritizálna. Jólesett az őszintesége. Alapvetően szigorú velem, ha nem lesz elégedett azzal, amit csinálok, azt is megfogja mondani” – fogalmazott Gabi a Borsnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top