TV-sztárok

Tóth Vera szereti, de még előtte sem vetkőzik

Tóth Vera a Sztárban sztár + 1 kicsi című műsorban már új külsővel lesz látható. Az énekesnő hamarosan eléri kívánt alakját. 15–20 kiló minuszt tervez, de már most fel tud venni olyan ruhákat, amiket eddig nem.

Tóth Vera a Super TV2-n induló Sztárban sztár + 1 kicsi című műsorban lép színpadra, Farkas Zsoltikával, akinek már kialakult zenei stílusa. “Szerény és tehetséges gyerek, öröm lesz vele dolgozni, korábban már énekeltünk együtt Az ének iskolájában, jó érzés, hogy hozzásegítettem a győzelemhez”  mondta az énekesnő. Tóth Vera 33 kilótól szabadult meg, így sokkal jobban érzi magát, bár 1520 kilótól még szeretne megválni, így lehetősége lesz többféle karaktert, többféle ruhában megjeleníteni – írja a Blikk. “Szemérmes nőnek tartom magam, nem szívesen mutatok meg magamból sokat, ezzel Gabi is így van, bár az öltözködéséből nem mindig egyértelmű. Ő egy igazi lázadó típus, de például mi nem öltözünk át egymás előtt” – árulta el az énekesnő

Tóth Vera és Tóth Gabi nem öltöznek át egymás előtt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top