nlc.hu
TV-sztárok

Újabb fotókat posztolt szerelmével közös táncáról Tóth Gabi

„Nagyon készülünk, hogy átadhassuk a valóságot, érzéseket, a szeretetet” – újabb fotókat posztolt szerelmével Tóth Gabi

Még abban a műsorban is beharangozták a közös táncot, amiben az énekesnő volt párja, Krausz Gábor is szerepel.

Tóth Gabi vasárnap a Sztárban Sztár leszek! adásában előadja az új dalát, és erre az alkalomra egy különleges produkcióval készült, szerelmével, Papp Máté Bencével táncol majd a színpadon.

Az énekesnő az Instagram-oldalán már egy videót is megosztott arról, hogy mire számíthatunk majd, és azóta több fotót is megosztott a közös táncról. „A versenyzőim is és mi is nagyon készülünk, hogy átadhassuk a valóságot, érzéseket, szeretetet a táncon és zenén keresztül” – írta a képek mellé.

Az egyik korábbi posztra, amin visszaköszön az egyik mozdulat a közös produkcióból, vagyis az énekesnő egy arcát egy férfi kezén nyugtatja, Tóth Gabi volt párja, Krausz Gábor is reagált a közösségi oldalán. A séf által megosztott fotón kislányuk,  a kis Hannaróza simogatja meg az ő arcát, miközben jó éjszakát kíván.  

Azt nem tudjuk, hogy Krausz Gábor mit érzett akkor, amikor a Dancing with Stars szombati adásában, amiben ugye ő is szerepe, beharangozták Tóth Gabi és Papp Máté Bence vasárnapi táncát. 

Tóth Gabi

Fotó: TV2

Tóth Gabi néhány nappal ezelőtt Tények Plusznak nyilatkozott a válásáról, és az elmúlt hónapokról. Mint elmondta, az emberek úgy ítélkeztek felettük, hogy nem látták, hogy milyen küzdelmeik voltak, hogy megmentsék a házasságukat.

„Azt gondolom, mindketten mindent megtettünk azért, hogy ez a házasság működjön. Nem aláztam meg senkit, jóban vagyok a Gáborral, tisztességesen megbeszéltük a dolgokat. Hiszem azt, hogy a Gáborral nekünk sokkal jobb viszonyunk van így, mintha kapcsolatban maradtunk volna”

– árulta el az énekesnő, és hozzátette kislányukat együtt nevelik, Hannaróza vele él, de minden héten megy az édesapjához is.

Ami új kapcsolatát illeti, arról pedig a következőket mondta:

„Csodák történnek velem nap mint nap. Olyan szerető közegbe megyek haza mindennap, amire minden ember vágyik, és minden embernek jár. Nagyon stabil hátországom van, és egy szellemi partner, olyan kapcsolódás, amit senki sem lát, és ezért nagyon hálás vagyok”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top