nlc.hu
Szabadidő

Tóth Gabi Krausz Gáborról

Tóth Gabi: „Nem aláztam meg senkit, jóban vagyok a Gáborral”

Tóth Gabi a Tények Plusznak beszélt először válásáról, és az elmúlt időszakról.

Tóth Gabi a Tények Plusznak adott interjút, ahol először beszélt válásáról, és az elmúlt hónapokról. Szerinte az emberek úgy ítélkeztek felettük, hogy nem látták, hogy milyen küzdelmeik voltak, hogy megmentsék a házasságukat.

„Nem tartozik mindenkire, mi van a négy fal mögött. Nyilván, amikor már kezdett elfáradni ez a kapcsolat, sokkal kevesebbet posztoltunk Gáborral. De az ember úgy megy bele egy házasságba, hogy örökké szeretné, és nem úgy, hogy az véget ér. És mindenhez két ember kell, ez nagyon fontos. És azt gondolom, mindketten mindent megtettünk azért, hogy ez a házasság működjön. Nem aláztam meg senkit, jóban vagyok a Gáborral, tisztességesen megbeszéltük a dolgokat” – mondta, majd hozzátette:
 – Hiszem azt, hogy a Gáborral nekünk sokkal jobb viszonyunk van így, mintha kapcsolatban maradtunk volna.

Tóth Gabi Krausz Gáborról beszélt

(Fotó: Trenka Attila/fotocentral)

A Sztárban sztár leszek! című műsorban zsűriző énekesnő azt is elárulta, hogy Krausz Gáborral közös kislányukat együtt nevelik, Hannaróza vele él, de minden héten megy az édesapjához is – szemlézte a Telex.

Arról, hogy most kapcsolatban van, vagy sem, ennyit mondott:

„Csodák történnek velem nap mint nap. Olyan szerető közegbe megyek haza mindennap, amire minden ember vágyik, és minden embernek jár. Nagyon stabil hátországom van, és egy szellemi partner, olyan kapcsolódás, amit senki sem lát, és ezért nagyon hálás vagyok”.

A teljes interjút a videóra kattintva megnézhetitek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top