nlc.hu
Sztárok

Tóth Vera véleménye

Tóth Vera elárulta, milyen a kapcsolata Krausz Gáborral

Egy ideig villámhárító volt.

Tóth Vera állítása szerint mindig is a normális kommunikációra próbálta ösztönözni a húgát és annak volt kedvesét, ám nem mindig járt sikerrel. Az énekesnő minderről a Story magazinnak adott interjút. Mint kiderült, a botrányok ellenére Vera és férje, Pauli Zoltán nem szakította meg a kapcsolatot Krausz Gáborral, sőt, a mai napig jóban vannak a séffel. A TV2 Dancing with the Stars műsorát is figyelemmel kísérték és szurkoltak Gábornak, aki végül meg is nyerte a versenyt. Tóth Gabi élőben reagált is a hírre. 

„Haza is kell beszéljek, hiszen a húgom a húgom, és én mind a kettőjüknek szurkolok az életben. Úgy vagyok vele, ha mindez most Gabival történne meg, akkor ugyanúgy itt lennék. Nincs részrehajlás. Én vagyok a békebíró. Amikor két ember úgy dönt, hogy itt a vége, akkor én is azt tapasztalom, hogy a családtagok valaki felé hajlanak, és ezáltal sokkal rosszabb szituáció alakulhat ki” – nyilatkozta a lapnak Vera, aki nem egyszer beszélgetett a szakító páros tagjaival a jelenről és a jövőjükről. A műsor döntőjén Vera is jelen volt, ahová a séf volt az, aki meghívta. 

Tóth Vera és Krausz Gábor

Tóth Vera és Krausz Gábor (Fotó: Birton Szabolcs/Olajos Piroska)

„Az elején, amikor volt egy-egy felhördülés, én mondtam azt, hogy most hagyjátok abba, mert ennek itt nincs helye. Értem, hogy elvisznek az érzelmek, ami normális egy ilyen helyzetben, de a józan ész határain belül. Egész jó villámhárító voltam az elmúlt időszakban. Ma este is azért vagyok itt, hogy Krauszt támogassam lelkileg, hiszen ő az imádott unokahúgom apja. A férjem mellett pedig Hannarózát szeretem a világon a legjobban. Az ő érdekét szolgálja, hogy a szülőkkel jól legyek” – tette hozzá a testvér.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top