nlc.hu
Sztárok

Tóth Vera otthona

Tóth Vera betekintést engedett a palkonyai otthonukba

Az énekesnő büszkén mutatta meg a házuk egyik legfontosabb helyiségét.

Az Adom a napom mai sztárja Tóth Vera, aki a többi hírességhez hasonlóan szintén nem a bulvármagazinok rendszeres szereplője. Főleg nem akkor, ha a magánéletéről van szó. Bár az idén tartott esküvőjét megmutatta a nyilvánosságnak, párjával igyekszenek megőrizni a mindennapjaikat a kamerák jelenléte nélkül. Most kivételt tett, és megmutatta a palkonyai otthonuk egyik szeretett szobáját is, ahol rengeteg személyes tárgy megtalálható. 

„Ez az a hely, ahol ténylegesen töltjük az estéinket a télikerten kívül. Annak a párnak a nappalija volt, akiktől Zoli vette a házat” – mesélte többek között Vera, aki a videóban azt is elárulta, hogy nem szereti a kupit, tehát számára a „rend a lelke mindennek”.

Tóth Vera

Tóth Vera

Ez a véleménye a házasságról

„Azt gondolom, hogy a házasságnak van súlya. Tudom, hogy nagyon sokan nem értenek ezzel egyet, de én mindig hittem ennek szentségében és súlyában. Nem az van, hogy kiválasztottalak téged, hogy te vagy a csajom, én meg a pasid, hanem az életemet adom a kezedbe. Szerintem ez a legszebb dolog a világon, amivel megtisztelheted a másikat és magadat is” fogalmazott korábban az énekesnő, aki azt is hozzátette, szinte az első pillanattól tudta, Zoli lesz számára az igazi, akinek hivatalosan már fel is vette a nevét. „Belenéztem a szemébe, és valami ősi, nagyon zsigeri érzésem volt, hogy ő az igazi, aki marad, akár életem végéig is. Ezt nem tudom kijelenteni, mert az embernek az élete annyi mindent hozhat. Lehet, hogy tíz év múlva kiábrándulunk egymásból, és azt mondjuk, hogy akkor én erre, te meg arra. Ez is előfordulhat, de nem erre rendezkedem be.”

Ha tudni akarod, hogyan tölti egy napját Tóth Vera, kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top