nlc.hu
Család

Tóth Vera a házasságról

Tóth Vera: „Azt gondolom, hogy a házasságnak van súlya”

Az énekesnő úgy véli, a házasság a legszebb dolog a világon.

Míg Tóth Gabi és Krausz Gábor házassága éppen zátonyra futott, addig Tóth Vera a saját menyegzőjére készült, augusztus első hétvégéjén pedig ki is mondta a boldogító igent szerelmének, Pauli Zoltánnak. Az esküvőt Vera húgának otthonában, Szentendrén tartották szűk családi és baráti körben

Tóth Vera

Fotó: Olajos Piroska

Az énekesnő és séf férje bár ismerték egymást, párkapcsolatuk csak 2018-ban kezdett kibontakozni, a nagy napot pedig idén április óta szervezték. Ugyan az időjárás közbeszólt és nem minden a tervek szerint alakult, Vera a Tényeknek a minap elmondta, ez mit sem vesz el abból, amit számára maga a házasság jelent. 

„Azt gondolom, hogy a házasságnak van súlya. Tudom, hogy nagyon sokan nem értenek ezzel egyet, de én mindig hittem ennek szentségében és súlyában. Nem az van, hogy kiválasztottalak téged, hogy te vagy a csajom, én meg a pasid, hanem az életemet adom a kezedbe. Szerintem ez a legszebb dolog a világon, amivel megtisztelheted a másikat és magadat is – fogalmazott a kameráknak az énekesnő, aki azt is hozzátette, szinte az első pillanattól tudta, Zoli lesz számára az igazi, akinek hivatalosan már fel is vette a nevét. – Belenéztem a szemébe, és valami ősi, nagyon zsigeri érzésem volt, hogy ő az igazi, aki marad, akár életem végéig is. Ezt nem tudom kijelenteni, mert az embernek az élete annyi mindent hozhat. Lehet, hogy tíz év múlva kiábrándulunk egymásból, és azt mondjuk, hogy akkor én erre, te meg arra. Ez is előfordulhat, de nem erre rendezkedem be.”

Vera arról is mesélt, ugyan mindketten benne vannak már a korban, szeretnének családot alapítani, de ha az élet nem úgy hozza, akkor Tóth Gabi kislányát, Hannarózát fogják tejben-vajban füröszteni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top