nlc.hu
Sztárok

Tóth Vera esküvője

Így nézett ki az esküvőjén Tóth Vera, akinek Tóth Gabi volt a koszorúslánya

Volt egy kis zűrzavar, de végül csodásan sikerült a nagy nap.

Ahogy korábban megírtuk, Tóth Vera és Pauli Zoltán augusztus elején kötötték össze az életüket. A Story magazinnak adott interjúban az énekesnő elárulta, hogy már áprilisban elkezdték szervezni az esküvőt, ami százfős lett volna, ám mindent át kellett gondolniuk. Mivel az időjárás nem volt kegyes, le kellett arról mondaniuk, hogy a palkonyai hegy tetején, a szabad ég alatt esküdjenek.

„Kompletten át kellett szervezni az egész esküvőnket, pontosabban még az is kérdéses volt, hogy lesz-e egyáltalán lagzi. Önkívületi állapotba kerültem, hisz fogalmunk sem volt, mihez kezdjünk két nappal a nagy nap előtt” – árulta el az előadó, akinek menyasszonyi ruháját Benes Anita tervezte, sőt, ő is segített megoldást találni: végül Palkonyáról Szentendrére került át az esküvői helyszín. A híresség egyébként a válófélben lévő testvérének is fontos feladatot adott. 

Tóth Vera

Tóth Vera esküvője (Fotó: Story magazin)

„A testvéremet, Gabit, az unokahúgomat, Hannarózát, a barátnőmet, Vikit, Zoli testvérét, Anitát, a férjem unokahúgát, Noémit, valamint a barátnőm kislányát, Adélkát kértem fel koszorúslányaimnak. A kicsik csodálatosan festettek az aprócska koszorúslányruhában” – nyilatkozta Tóth Vera, aki felvette a férje vezetéknevét.

Tóth Vera és párja, Pauli Zoltán

Tóth Vera és párja, Pauli Zoltán (Fotó: Schumy Csaba)

„Most már hivatalosan is Pauli-Tóth Veronika vagyok, amit ugyan még furcsa kimondani, de nagyon tetszik. Csak a magánéletben fogom a férjezett nevemet használni, a nyilvánosság előtt továbbra is Tóth maradok, hisz így ismernek az emberek, de tagadhatatlanul asszonnyá váltam. Egész életemben olaszos stílusú feleségnek éreztem magam, most pedig már papírom is van róla!” – tette hozzá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top