nlc.hu
Család

Tóth Gabi Tóth Veráról

Tóth Gabi 20 évvel ezelőtti fotót posztolt

Akkor igazi büszkeség öntötte el a szívét.

Tóth Vera 20 évvel ezelőtt tett országos hírnévre, amikor megnyerte a Megasztárt. Nem sokkal később húga, Tóth Gabi is a nyomdokaiba lépett. Habár eléggé különböznek egymástól a testvérek, Gabi szabadszájú és megosztó, Vera pedig inkább a karrierével tűnik ki a tömegből, elképesztően szoros viszonyt ápolnak. 

Tóth Vera, Tóth Gabi

Tóth Vera, Tóth Gabi (Fotó: Schumy Csaba)

Vera nem egyszer kiállt húga mellett, amikor szinte az egész ország ellene volt. Szeretetüket mi sem tükrözhetné jobban, mint az, hogy Gabi egy megható posztban emlékezett vissza testvére egykori győzelmére. 

Drága tesókám! Ma 20 éve , hogy az egész életünk megváltozott! 20 éve nyerted meg a Megasztárt! Akkor értettem meg igazán, hogy te milyen ragyogó gyémánt vagy! Azóta is elevenen él bennem, hogy milyen büszke voltam rád és csak azt mondogattam magamban, hogy “igeen! Ő az én tesóm” Ez azóta is így van! Egy ország szorított neked és olyan összefogás, szeretet vett körül , ami nagyon hiányzik a mai világból! Nekünk ez kijutott, ezt megélhettük általad

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top