nlc.hu
Sztárok

Tóth Gabi lánya miatt tartott ki

Tóth Gabi: „Hogy túléltem az elmúlt évek mérhetetlen súlyát, nehézségeit, annak a kislányom az oka”

Mint mondja, ha nem lenne a lánya, ő sem lenne már.

Tóth Gabit nem kímélték az elmúlt években a rosszakarói. Politikai és vallási nézetei miatt elképesztően sok támadás érte, de az igazi gyűlöletcunami akkor zúdult rá, amikor tavaly augusztusban bejelentették Krausz Gáborral, hogy elválnak. Maga a válásnak a ténye talán nem okozott volna felháborodást, az viszont igen, amikor az énekesnő alig pár héttel később már új kedvesét, Papp Máté Bencét csókolta a Sztárban Sztár leszek! színpadán. 

Tóth Gabi

Fotó: TV2

Mindezek ellenére az énekesnő és Máté kitartottak egymás mellett, még akkor is, amikor összecsaptak a hullámok a fejük felett. Ebben az időszakban Gabi lányát, Hannarózát is sokkal több alkalommal mutatta meg a közösségi oldalain, annak ellenére, hogy korábban ellenezte a gyermeke kirakatba tételét. Most viszont olyan megható sorokat írt lányának, amivel valószínűleg rengeteg édesanya tud azonosulni. 

Az, hogy túlélem az elmúlt évek és időszakok mérhetetlen súlyát, nehézségeit, annak az én gyönyörű kislányom az oka. Ha te nem lennél… lehet , hogy én sem lennék már! Köszönöm, hogy szeretsz! Köszönöm, hogy úgy szeretsz, ahogy vagyok! Minden hibámmal együtt

 – fogalmazott az énekesnő Instagram-bejegyzésében, amihez kettő fotót is csatolt, melyeken Hannarózát öleli. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top