nlc.hu
Sztárok

Így van most a kis Hannaróza

Krausz Gábor elárulta, hogy van a kórházba került beteg kislánya, Hannaróza

Nagy volt az ijedtség.

Hiába volt nagy az öröm Krausz Gáboréknál, amikor vasárnap Mikes Annával megnyerték a Dancing with the Starst, nem volt nyugodt a séf lelke. Mint kiderült, lánya, Hannaróza nem sokkal a 4. születésnapja előtt kórházba került. 

Krausz Gábor

Krausz Gábor (Fotó: Trenka Attila)

Idén már másodszor számoltak be a szülők arról, hogy Hannarózát kórházban kezelik. Márciusban Tóth Gabi azt mondta, élete legnehezebb napjait élte meg, amikor lánya erőtlen testét nézte a kórházban és csak remélni tudta, soha többet nem kell ezt a rémálmot átélnie. Sajnos, most mégis újra megtörtént. Ezúttal az apuka, Gábor számolt be részletesen a történtekről. 

„Valamilyen vírusfertőzést kapott, ami olyan erős tüneteket okozott nála, ami miatt az édesanyja úgy döntött, hogy jobb, ha egyenesen a kórházba viszi – kezdte a Borsnak Krausz, aki egyből meg is nyugtatta az aggódó rajongókat. – A kislányom már jól van és most is éppen játszunk. A Dancing után megtartottuk a születésnapját, most pedig pár napig nálam marad, amíg el nem indulok Ausztriába dolgozni. Senkinek nem kívánom azt az ijedséget, amikor apaként megtudja, hogy a gyermeke kórházba került, de Hannaróza jó kezekben volt, és hamar meg is gyógyították.” 

Szegény gyermeknek valószínűleg nem ez a legnagyobb problémája az elmúlt hónapokban. Szülei hiába állították, békés válást terveznek, a nyilvános adok-kapok és az internet népének haragja elől nincs menekvésük. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top