nlc.hu
Sztárok

Kórházban kezelték Tóth Gabi kislányát

Tóth Gabi kislányát napokig kórházban ápolták: „Ültem a kis erőtlenül fekvő teste mellett”

Hála az anyai ösztönöknek, időben kezeltetni kezdte Hannarózát.

Élete legnehezebb napjain van túl Tóth Gabi. Az énekesnő a legfrissebb blogbejegyzésében elárulta, hogy kislányát napokig kórházban kellett ápolni. „Csak remélni merem, hogy rémálmainkban sem jönnek elő az itt töltött első napok” – írta megrázó beszámolójában a csalad.hu oldalon.

Tóth Gabi,

Megtörten számolt be Tóth Gabi a kislánya komoly betegségéről – Fotó: Sajtószoba

Mint kiderült, több mint egy héttel ezelőtt Hannaróza náthás lett, de 2-3 nap után sem enyhültek a tünetek, sőt furcsán kezdte venni a levegőt. „A covid óta van otthon véroxigénszint-mérőnk, így hirtelen felindulásból megmértem a szaturációját és azt hittem, rosszul látok. Azt rögtön tudtam, hogy ez az érték nem jó. Nagyon nem! (…) A vér oxigéntelítettsége 90 alatt van, (…) Hannit rögtön kórházba kellett vinni. (…) Ezek a napok a teljes kétségbeesésben teltek. Volt, hogy Hanni kihányta az antibiotikumot, máskor meg annyi ereje sem volt, hogy felüljön az ágyban. Tartottam a gyenge kis testét, és minden idegszálammal arra koncentráltam, hogy én erős maradjak” – olvasható Tóth Gabi blogbejegyzésben

Az énekesnő meghatóan ír arról, hogy a beteg kislánya tartotta benne a lelket: „Felemelte a kis kezét és megsimogatta az arcomat. <<Anya, ne sírj, már minden rendben lesz!>>

Tóth Gabi zárásként arra figyelmezteti az anyatársait, hogy mindig hallgassanak az anyai ösztöneikre. „Én is hallgattam, és milyen jól tettem” – hangsúlyozta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top