nlc.hu
Aktuális

Tóth Gabi feljelentést tesz

Tóth Gabinak betelt a pohár, jogi lépéseket tesz, amiért pedofilsimogatónak nevezik

Könnyezve kérte az embereket, ne zaklassák undorító üzenetekkel.

Hatalmas port kavart Novák Katalin kegyelmi ügye. Mint ismeretes, elnöki kegyelmet kapott a bicskei gyermekotthonban történt pedofil ügy társtettese. A férfi hamis vallomásokkal akarta rávenni az áldozatokat feljelentéseik visszavonására. A köztársasági elnök múlt héten lemondott a posztjáról, miután tanácsosai is sorra hagyták el, az ország pedig forrongott a dühtől. 

A lemondással nem elégedtek meg az emberek, az online tartalomgyártók péntekre egy politikamentes tüntetést szerveztek a gyerekek védelmében a Hősök terén. Tóth Gabi azonban kijelentette, nem megy el a tüntetésre. „Majd ha lesz egy politikailag mindkét oldaltól független tüntetés, ami tényleg arról szól, hogy védjük meg a gyermekeinket a pedofiloktól (ami teljesen evidens részemről is), akkor elmegyek… Egy olyan tüntetésre, amit azok szerveztek, akik évek óta a lejáratásomon dolgoznak, akiket baloldali politikusok támogatnak, és felhasználják a gyermekvédelmi, pedofil témát a saját politikai céljaikra… Nos, köszönöm a meghívást, de egy ilyen eseményen nem veszek részt!” – írta akkor egy posztjában az énekesnő, ami perceken belül eltűnt az Instagram-oldaláról. 

Tóth Gabi

Fotó: Trenka Attila

Gabi évek óta támadások kereszttüzében él, de ez még a legnagyobb rajongóinál is kiverte a biztosítékot. Azóta számtalan gyűlölködő üzenetet kap az énekesnő, amiből elege lett, és úgy döntött, jogi útra tereli a dolgokat. 

Elindítottam a megfelelő jogi lépéseket mindenki után, aki tovább írogat nekem ilyen hazug, vádaskodó, zaklató leveleket! Pedig nagyon egyszerű lenne a dolog. Aki nem kedvel: Ne kövessen! Ne írjon! Ne kommenteljen! Akik képesek ilyennek beállítani, ilyen ocsmányságot írni… beteg lelkű emberek. Mindegy, mit gondolnak rólam, én ilyet sose tudnék írni! És ebből is tudom, hogy a jó oldalon állok” – írta 24 óráig elérhető Instagram-történetében az énekesnő, melyhez egy fotót csatol egy üzenetről, melyben azt fejti ki a feladó, az énekes olyan oldalon áll, ahol hajlandók lennének a kislányát, Hannit is odadobni a pedofiloknak. 

Naponta több levelet kapok, hogy pedofilokat támogató vagyok. Elment az eszük az embereknek? Tényleg idáig jutottunk? Mert az, hogy egy NER-keresztény, matyólotyó, senkiházi, bérenc, csalfa ribanc vagyok, semmi ahhoz képest, hogy eljutunk odáig, hogy pedofilsimogatónak neveztek engem. Tényleg, meddig tart a gyűlöletetek egy olyan dolog iránt, amit nem követtem el. Normálisak vagytok, emberek? Álljatok már le! Hagyjatok békén! Szálljatok le rólam!

 – fogalmazott a könnyeivel küszködve Gabi, aki ezt követően azt fejtegette, ezeknek az embereknek magukkal és a rendszerrel van bajuk, amit rajta vernek le. „Menjetek el orvoshoz! Én is járok, mert ezt máshogy nem lehet elviselni. Mert van egy kislányom, van egy életem, amit próbálok élni, de konkrétan zaklatásig mennek a gyűlölködő üzenetek, amit a mai napig nem tudom, hogy fajulhattak el idáig. Hol van az emberekben a méltóság, az empátia? Meddig mehet el az eszetlen gyűlölködés?”

Az énekesnő végül egy megoldást is felajánlott: Ha valakinek elege van a Tóth Gabi-s cikkekből, ne kommentáljon, mert ő generálja a híreket. Annyit megjegyeznénk, ha az énekesnő alkalomadtán visszavonulna és ő maga nem reagálna a támadásokra, lehet, a támadások is idővel abbamaradnának. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top