nlc.hu
TV-sztárok

Tóth Gabi így győzte le pánikbetegségét

Tóth Gabi állítja, új párja, Papp Máté Bence miatt gyógyult ki az évek óta tartó pánikbetegségéből

Emellett Máté az énekesnő több más félelmével is segített szembenéznie.

Tóth Gabi kivirágzott új kedvese, Papp Máté Bence mellett. Bár szerelmük hajnalát beárnyékolta, hogy az énekesnő a házasságát rúgta fel a fiatal táncosért, amelyet rengetegen néztek rossz szemmel, most, hogy Krausz Gábor is párra lelt, nyíltan kimutathatja boldogságát. 

Tóth Gabi

Fotó: TV2

Ezt meg is teszi, szinte mindennap a közösségi oldalain. Nem olyan régen Gabi és Máté az osztrák síparadicsomba, Ober­tauer­nba utaztak. Mint mondja, 12 évvel ezelőtt komoly baleset érte, azóta egyetlen egyszer sem mert síelni. 

„Tizenkét évvel ezelőtt nagyon komoly balesetet szenvedtem. Pályabejáráson csúsztunk éppen, amikor összeütköztem egy zászlóval babráló munkással, akinek nem kellett volna ott lennie. Nem csatolt le a lécem, és megállíthatatlanul csúsztam tovább, sok sérülést szerezve. Kórházba is kerültem akkor. Nem túlzás azt állítani, hogy halálfélelmem volt 2 kezdte a hot! magazinnak az énekesnő, amit a Bors szemlézett. Gabi azt is hozzátette, csak Máténak köszönheti, hogy ismét hódolhat ennek a gyönyörű sportnak. – Nem volt könnyű, de szerencsére olyan férfi van mellettem, aki biztonságot sugároz, akiben maximálisan megbízhatom. Ő mondta, hogy segít mindenben, hogy felvegyem a kesztyűt az emlékekkel. És jól is tettem, hogy elutaztunk. A felvonón felfelé menet rettegtem, nagyon féltem, de úgy voltam vele, hogy nincs más választásom, le kell csúsznom. Egy oktató segítségét is kértük, hogy visszajöjjenek a régi rutinmozdulatok. Érdekes, hogy szinte lehetetlen elfelejteni a mozgást.”

Az énekesnő sosem titkolta, hogy nagyon régóta küzd pánikbetegséggel, ami tavaly ilyenkor csak romlott. Viszont szerencsére az életébe lépett a táncos, aki kigyógyította abból a betegségből, amivel mások évekig járnak szakemberekhez. 

Tavaly januártól nagyon sokszor volt pánikrohamom. Erről szívesen beszélek, mert sokan járnak hasonló cipőben. Előfordult, hogy egy héten többször is orvoshoz kellett fordulnom a tipikus tünetekkel, mint például a megemelkedett pulzus, azaz a szapora szívverés. Ám nyár eleje óta egyetlen alkalommal sem pánikoltam. Máté mellett teljesen elmúltak a pánikrohamaim, az elmúlt fél évben ez is megváltozott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top