nlc.hu
Szabadidő

Tóth Gabi nemet mondott a tüntetésre

Tóth Gabi elárulta, hogy miért nem megy el a mai tüntetésre

Az énekesnő a közösségi oldalán adott választ a kérdésre.

Tóth Gabi csütörtökön kirakott egy fotót az Instagram-oldalára, amin párjával, Papp Máté Bencével látható. A posztja alatt egy ideig lehetett kommentelni, az egyik követője meg is kérdezte tőle, hogy ott lesz-e a mai tüntetésen, amit online tartalomgyártók szerveztek a gyerekek védelmében a Hősök terén. Az előadó nemmel felelt, méghozzá azért, mert szerinte ez az egész nem arról szól, mint kellene. Kattints ide a képért!

„Majd ha lesz egy politikailag mindkét oldaltól független tüntetés, ami tényleg arról szól, hogy védjük meg a gyermekeinket a pedofiloktól (ami teljesen evidens részemről is), akkor elmegyek… Egy olyan tüntetésre, amit azok szerveztek, akik évek óta a lejáratásomon dolgoznak, akiket baloldali politikusok támogatnak, és felhasználják a gyermekvédelemi, pedofil témát a saját politikai céljaikra… Nos, köszönöm a meghívást, de egy ilyen eseményen nem veszek részt!” – írta Gabi, ami bár már nem látható az oldalán, de a 24.hu kiszúrta.

Tóth Gabi

Tóth Gabi (Fotó: Trenka Attila)

Bővebben is kifejtette

Gabi az Instagram-oldalán egy bővebb írást is kitett arról, hogy miért nem csatlakozik. A bejegyzést változtatás nélkül közüljük: 

„Elképesztő számomra, hogy a mai tüntetés kapcsán már-már fenyegető és persze sértegető üzeneteket kapok, hogy menjek el és ha nem teszem , akkor ez és az lesz , ez és az vagyok… megírtam a véleményem, miszerint ez a mai tüntetés a gyermekvédelemet felhasználó tüntetés és azt is, hogy természetesen a gyermekek mellett állok,aminek függetlennek kellene lennie, de erre is rákapaszkodott egy oldal, akiknek szereplői nem mellesleg az elmúlt években azon munkálkodtak, hogy nevetség tárgyává tegyenek, hiteltelenítsenek, lejárassanak… az én gyerekemet megvédték ezek az aktivisták? Ki védi majd meg, ha azért gúnyolják az iskolában, amiért ilyen videókat , mémeket készítettek rólam? Hogy anyagilag károsítottak, amit a gyermekemtől is vettek el? Azt látom, hogy felhasználják az emberek jóhiszeműségét, akik lehet, sőt biztos, hogy azért mennek ma el, mert fontos számukra a gyermekvédelem… Viszont az én véleményem szerint ez megint nem erről szól… ennek a tüntetésnek az arcai is ezt bizonyítják számomra… természetesen megint nem lehetett véleményem, mert egy buta, propagandista, fideszes vagyok… NEM!! Szerintem pedig mindenkinek joga van eldönteni, hogy akar e menni és ahhoz is, hogy ne menjen el ma, ha nem érzi őszintének azt… Maximálisan egyetértek azzal, hogy meg kell védeni gyermekeinket! Nem kérdés… Ahogy minden normális ember így érez és gondol! Szép napot mindenkinek és vigyázzatok magatokra” – posztolta az előadó. 

Nem ő az első

Tegnap kirobbant egy botrány, miszerint Curtis is úgy gondolja, hogy a tüntetés átpolitizált. Ahogy mi is megírtuk, a pénteki tüntetés egyik szervezője, Osváth Zsolt nem érti, hogy rapper miért tagadja le a korábban megbeszélteket. A tartalomgyártó mélységesen csalódott Curtisben, aki bár az elején támogatta, később kihátrált az eseményben való részvételből. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top