nlc.hu
Szabadidő

Curtis és Osváth Zsolt balhéja

„Ne hazudj, Zsolti” – nem nyugszanak a kedélyek, Curtis visszaszólt

Az előadó szerint egykori barátja nem mond igazat, ám a tartalomkészítő ezt az állítást nem hagyta szó nélkül.

Ahogy korábban mi is megírtuk, a pénteki tüntetés egyik szervezője, Osváth Zsolt nem érti, hogy Curtis miért tagadja le a korábban megbeszélteket. A tartalomgyártó mélységesen csalódott Curtisben, aki bár az elején támogatta, később kihátrált az eseményben való részvételből. A rapper az egy napig elérhető Instagram-sztorijában reagált arra, hogy miért hátrált ki a tüntetés támogatásából. Szerinte ez az egész nem a gyerekekről szól. 

„Még egyszer és utoljára leírom… bár ennél érthetőbben, mint ahogy megtettem, nehéz! Kiállok a gyermekbántalmazás és a pedofília minden formája ellen! Viszont azokat ugyanúgy elítélem, akik a gyerekeket használják fel politikai célból! Pontosan arról beszélnek, hogy védjük őket, miközben eszközként vannak használva!” – hangsúlyozta az álláspontját, amit Zsolt nem hagyott szó nélkül. Bizonyítékokkal állt elő, méghozzá képernyőfelvételekkel, melyeken az látható, ahogy az előadóval cseveg.

Osváth Zsolti

Osváth Zsolt (Fotó: RTL)

„Soha nem tettem ilyet, de elég abból, hogy hazugnak neveznek! Van, aki egyenesen Pottyondy Edinának tulajdonítja be, hogy átverte Curtist. Vele én beszéltem, ahogy sok másik emberrel is. Minden általam felkeresett ember szerepvállalásáért én vállalom a teljes felelősséget és az én dolgom bizonyítani az igazam. Ez innentől nem magánügy, mert a rendezvényt próbálják besározni, és megfélemlíteni azokat, akik egyetértenek vele. Mindenki, akivel beszéltem, tudta, hogy nyilvánosan is megköszönjük, hogy a kiállásunk mellé áll. Curtisnek szó szerint leírtam, ahol belátta ő is, hogy ez nem politikáról szól és biztosított a támogatásáról. Két helyen elküldtem neki direktben, még az elsők közt. Ha ezek után valaki elhiszi, hogy ő nem tudta, mihez nem adja a nevét, annak gratulálok” – írta a videós, melyre Curtis egy posztban üzent ismét:

Curtis

Curtis (Fotó: Trenka Attila)

„Ne hazudj, Zsolti! Amúgy minden rendben van veled? Mert a legutóbbi videóid alapján szerintem valami nem okés. Semmi ilyenről nem volt szó, nem mondasz igazat, azaz hazudsz! Teljesen kiforgatod, amit mondtam, amiről beszéltünk. A gyerekek szerepe, élete a legfontosabb dolog a világon, és aki ezt politikai célokra használja, az pont, hogy te vagy! Aki egy kicsit is lát a pályán, pontosan tudja, hogy miről szól ez az egész. Fejezd be a sárdobálást és az energiáidat az életedben először valódi célok elérése, emberek életének jobbá tételére fordítsd” – olvasható a nemrég drága órát villantó sztár bejegyzésében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top