nlc.hu
Sztárok

Tóth Gabit megríkatta lánya

Tóth Gabit megríkatta, amit lánya, Hannaróza mondott neki – még jó, hogy épp videózott

Hannaróza nem értette, mi történik édesanyjával.

Tóth Gabi a minap Instagram-történetében kelt ki magából, amiért rengeteg gyűlölködő üzenetet kap. Az újabb felháborodást az énekesnő iránt az váltotta ki, hogy nem jelent meg múlt hét pénteken a gyermekek védelmében szervezett tüntetésen a Hősök terén. 

Tóth Gabi

Fotó: Trenka Attila

Az énekesnő elárulta, annyira undorító üzeneteket kap, hogy ezúttal nem hagyja annyiban és feljelentést tesz a feladóik iránt. „Elindítottam a megfelelő jogi lépéseket mindenki után, aki tovább írogat nekem ilyen hazug, vádaskodó, zaklató leveleket! (…) Naponta több levelet kapok, hogy pedofilokat támogató vagyok. Elment az eszük az embereknek? Tényleg idáig jutottunk? Mert az, hogy egy NER-keresztény, matyólotyó, senkiházi, bérenc, csalfa ribanc vagyok, semmi ahhoz képest, hogy eljutunk odáig, hogy pedofilsimogatónak neveztek engem. Tényleg, meddig tart a gyűlöletetek egy olyan dolog iránt, amit nem követtem el. Normálisak vagytok, emberek? Álljatok már le! Hagyjatok békén! Szálljatok le rólam!” – mondta a videójában könnyekkel küzdve az énekesnő. 

Később egy rakat másik üzenetet is posztolt, melyekben rajongói a szeretetüket fejezték ki. Mint mondja, egy délután alatt 219 támogató levelet kapott, amik elképesztően meghatották, de közel sem annyira, amit kislánya lefekvéskor mondott neki. 

Ugyan a videóból nem sok látszik, valószínűleg már alváshoz készült Hannaróza, amikor megszólította az énekesnőt.

Anyu, szeretlek! Szeretlek, anyukám

– mondta Hannaróza, mire Tóth Gabi gombóccal a torkában válaszolta, hogy ő is szereti. Hanni pedig visszakérdezett. „Most ezért sírsz?”

Gabi természetesen megnyugtatta lányát, csupán azért könnyezett, mert jólesett neki, amit hallott. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top