nlc.hu
TV-sztárok

Papp Máté Bence és Tóth Gabi első közös interjúja

Papp Máté Bence a kapcsolatukról: „Gabival átmentünk elég kemény dolgokon”

Mint mondják, senkinek nincs joga megkérdőjelezni az érzéseiket.

Tóth Gabi és Papp Máté Bence több mint fél éve már, hogy egy párt alkotnak. Ugyan a szerelmük nem indult zökkenőmentesen, hiszen Gabinak még el kellett volna válnia férjétől, Krausz Gábortól, de erre csak decemberben került sor. 

Papp Máté Bence és Tóth Gabi

Fotó: Instagram

Azt viszont már előtte sem titkolták, hogy az énekesnő és a Fricska táncegyüttes tagja egymásba szerettek. Minden támadás és gyűlöletcunami ellenére ők ragyognak a boldogságtól. Sőt, az énekesnő állítja, Máté még az évek óta tartó pánikbetegségéből is kigyógyította. Most először együtt adtak interjút a Mokka riporterének, melyben a táncos elmesélte, hogyan kezelte környezetük a szerelmüket. 

A környezetünket egy picit megsínylette ez az időszak. Az ismerőseink közt egy szűrő ment végbe. Akik velünk voltak igazán, azok velünk maradtak, akik pedig csak felszínesen, azok hittek a lapoknak és elveszítettük őket. Igazából ez így jó is, mert egy olyan közeg jött létre körülöttünk, akik őszintén velünk vannak

 – magyarázta a táncos, aki arra is kitért, hogyan élték meg a sok gyűlöletet, amit kaptak. – „Azt gondolom, nem szoktak átmenni ilyeneken a párok, mi átmentünk elég kemény dolgokon, de ez sokkal jobban összekovácsolt minket. (…) Ilyen feladatokkal még nem néztem szembe, hogy egy négyéves gyerekkel hogyan tudok eljátszani minden este. Igazából fel kellett nőni ehhez a feladathoz.”

A szerelmesek arról is beszéltek, nem csak a magánéletben, szakmailag is komoly terveik vannak a jövőre nézve. Gabi hangsúlyozta, nem tudja, mi lesz egy vagy két év múlva, de amit most éreznek, az egy stabil dolog és senkinek nem áll jogában megkérdőjelezni. Az interjúban Tóth Vera is megszólalt, aki kijelentette, neki és családjának köszönhető, hogy Gabi és a séf válása zökkenőmentesen és sárdobálás nélkül zajlott le. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top