nlc.hu
Sztárok

Nagyot változott Tóth Gabi viselkedése

Teljesen kicserélte a szerelem Tóth Gabit, új párja az énekesnő legjobb oldalát hozza ki

Mindenkivel kibékült, mindenkihez van egy jó szava.

Rá sem lehet ismerni Tóth Gabira, akiből a korábbi feszültség és dacosság helyett mára kedvesség, szeretet és béke árad. Úgy tűnik, az új párja, Papp Máté Bence az énekesnő legjobb oldalát hozza ki – írja a BEST magazin.

Tóth Gabi,

Tóth Gabi és Papp Máté Bence közös produkciója a Sztárban Sztár leszek!-ben – Fotó: Sajtószoba

Akkor láthattuk először, hogy az énekesnő komoly változáson megy keresztül, amikor a Papp Máté Bencéhez fűződő szerelme kapcsán hónapokig csendben volt, miközben korábban egy órát sem bírt ki magyarázkodós videó vagy poszt nélkül. Pedig ha valamikor, most érthető lett volna, ha azonnal megosztja a saját érzéseit, küzdelmeit. Amikor végre sort kerített rá, akkor sem kezdett sárdobálásba. Az igazi meglepetés azonban akkor érte a közönséget, amikor a Sztárban Sztár leszek! élő adásában is gratulált az exének és Mikes Annának, hogy megnyerték a Dancing with the Stars-t, ugyanakkor Tóth Andinak is békejobbot nyújtott, valamint Majkával is rendezte a viszonyát.

Mint a BEST magazin megjegyzi, Tóth Gabira új szerelme, Papp Máté Bence van ilyen jó hatással: mindenkivel békét köt, mindenkihez van egy jó szava. Mintha kicserélték volna az énekesnőt!

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

Teljesen kicserélte a szerelem Tóth Gabit, új párja az énekesnő legjobb oldalát hozza ki

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top