nlc.hu
Sztárok

Papp Máté Bence foglalkozása

Kiderült, mi Tóth Gabi újdonsült szerelmének, Papp Máté Bencének a civil foglalkozása

Nem áll távol tőle, az biztos.

Ugyan csak augusztus elején derült ki, hogy hat év után elválik Krausz Gábor és Tóth Gabi, arra már a kezdetektől gyanakodtak az emberek, ennek a döntésnek egy harmadik fél lehet a hátterében. 

A reflektorfény egyből az énekesnővel fellépő Fricska táncegyüttesre vetült, hiszen sokan arra tippeltek, Papp Máté Bence lehet az, aki elcsábította Gabit. Nem tévedtek. Bár Gabi állítja, csak a férjével való szakítás után kerültek közel egymáshoz, ahhoz mégsem kellett olyan sokat várni, hogy már élő adásban, a Sztárban Sztár leszek! színpadán csókolózzanak az egész ország szeme láttára

Till Attila, Tóth Gabi, Papp Máté Bence

Fotó: TV2

„Nem folytattam viszonyt Mátéval a házasságom alatt, a szakítás után kezdtünk el ismerkedni. Nagyon friss volt, még mi sem tudtuk, hogy merre alakul, de már mindenki tényként kezelte, hogy együtt vagyunk, és hogy én milyen csalfa feleség vagyok” – írta közleményében Gabi, miután alig három hónappal a válás után felvállalta új kapcsolatát. 

Eddig nem sokat lehetett tudni Bencéről, csupán annyit, hogy nagyon tehetséges táncos és hat évvel fiatalabb Gabinál, tehát 29 éves. Most viszont a Bors birtokába jutott az információ, mivel foglalkozik a táncos, amikor nem mások feleségére vet szemet

Bence egy református lányiskolában tanár. A Baár–Madas Református Gimnázium, Általános Iskola és Diákotthon egyik oktatója. A szakterülete, hogy néptáncot tanít a különböző korosztályú lányoknak. A II. kerületi iskola honlapja szerint a táncos 2014 óta tanít az iskolában és lelkes résztvevője a diákoknak szervezett programoknak. Év elején például a holland cserediákokat vezették körbe az ország nevezetes pontjain, a nap végén pedig néptáncbemutatót tartottak Papp tanár úr vezetésével.

A gimnázium novemberi szalagavatóján a hagyományos tanártáncban az énekesnő szerelme is szerepelt, ráadásul az after partyra is elkísérte végzős diákjait, ahova már az énekesnő is vele tartott. Szemtanúk szerint Gabi is a diákokkal bulizott, de az idő nagy részét kedvesével töltötte, látszólag pedig tökéletes volt köztük az összhang.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top