nlc.hu
Sztárok

Tóth Vera véleménye

Tóth Vera kiállt a húga mellett: „Fáj a gyomrom a gondolattól, hogy mennyire bántják őket”

Nem bírta tovább szó nélkül.

Tóth Gabi és Krausz Gábor augusztus elején jelentették be, hogy elválnak. Azóta sorra cikkeznek arról a lapok, hogy mi állhat a váratlan szakítás hátterében. Főleg az énekesnőt érik támadások, aki már új kedvesével nemcsak fellépni jár, de állítólag a Fricska Táncegyüttes táncosa már többször is ott aludt az énekesnőnél. Közben Gabi szintén énekesnő testvére, Tóth Vera férjhez ment, most pedig a TV2-nek nyilatkozott arról, hogyan érintik a családot az elmúlt hetek támadásai. 

„Ha kiutálkoztátok magatokat, akkor kérlek, hagyjátok abba, mert már nagyon-nagyon rossz. Már nem tudunk aludni sem. Tudom, hogy nem kell minket sajnálni, de attól még nem kell áldozatnak lennie minden pillanatban. (…) Gyakorlatilag én sem alszom már, annyira fáj a gyomrom attól, hogy őket bántják, és ahogyan kifilézi őket a sajtó. Ha engem szeretnek, csak a rám való tekintettel legalább ne csinálják velük ezt. Már az egész családunk erről beszél, és állandóan próbálunk megoldásokat találni, hogy hogyan tudjuk magunkat stresszmentesíteni” – mesélte az előadó, majd arról beszélt, hogy ha valami nem működik, azt nem kell erőltetni, egy kisgyerek miatt sem.

„Próbáljuk meg minél kevésbé elítélni őt. És megérteni azt, hogyha egy kapcsolat nem működik, nem megy már kettő ember között, akkor azt el kell engedni. Ilyenkor vagy idő előtt, vagy egy bizonyos idő után biztos, hogy érkezik mindenki életébe egy másik pár, és onnantól kezdve ők már külön folytatják az útjukat a saját boldogságukba.”

Tóth Gabi és Tóth Vera

Tóth Gabi és Tóth Vera (Fotó: Schumy Csaba)

Vera azt is elmondta, hogy szerinte mind a húga, mind pedig Krausz Gábor meg fogja oldani az életét a jövőben, Hannaróza pedig kiegyensúlyozott családi életet él.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top