nlc.hu
Sztárok

Tóth Gabi első koncertje a szakítása után

Tóth Gabi új párjával lépett fel a szakítása utáni első koncertjén

Hevesen adott koncertet Tóth Gabi, és színpadra lépett Papp Máté Bence is.

Először adott koncertet Tóth Gabi azóta, hogy férjével, Krausz Gáborral elváltak útjaik. Az énekesnő Heves városában lépett fel a Fricska Táncgyüttessel, így természetesen új párja, a nagy nőcsábász hírében álló Papp Máté Bence is ott volt vele a színpadon.

A Blikk tudósítása szerint több százan mentek el a koncertre, amelynek az elején az énekesnő rögtön meg is fogalmazott egy üzenetet, minden bizonnyal az elmúlt napok történéseire is reagálva:

Sok támadást kapok, amiért merek önmagam lenni, merek szabadon szeretni és felvállalni magam

– mondta Tóth Gabi, majd belekezdett az Ez vagyok én című számába.

(Ezen a linken megnézhetsz egy rövid nézői videót a koncertről, a Blikk cikkében pedig fotók vannak a fellépésről.)

Tóth Gabi énekesnõ a Terror Háza Múzeum alapításának 20. évfordulója alkalmából szervezett ingyenes koncerten a múzeum elõtt 2022. február 26-án

Tóth Gabi egy korábbi fellépése a Terror Háza Múzeum alapításának 20. évfordulója alkalmából szervezett ingyenes koncerten a múzeum előtt 2022. február 26-án (Fotó: MTI/Kovács Attila)

Augusztus 20-án is jelenése lesz az énekesnőnek, végül mégis ő fogja ünnepélyesen megszegni a Szent István-napi kenyereket, továbbá koncertet is ad.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top