nlc.hu
Család

Tóth Vera testvéréről, Tóth Gabiról

Tóth Vera Gabiról: „Szeretni fogom, ha olyat tesz, ami nem feltétlenül az én értékrendemben van”

Vera szerint húga valóban vehemens, de gyermeke, Hannaróza finomítja édesanyját.

Tóth Gabit rengeteg támadás érte az elmúlt időszakban, főleg azóta, hogy felvállalta kereszténységét. Az énekesnő mostanában ezt nehezen viselte és vissza is vonult a közösségi médiától. Tóth Vera most az RTL Klub Reggeliben reagált a testvérét ért kritikákra

Tóth Vera

Tóth Vera a Reggeliben

Gabi egy nagyon karizmatikus személyiség, nagyon tudja, hogy mi van. Nagyon megosztó személyisége van, ő egyébként nem akar az lenni, csak amióta benne vagyunk ebben a szakmában, ő egy skatulyába került, és minden, ami róla megjelenik, az tízszeres, százszoros nézettséget hoz, ezt tudják a médiumok is – mondta Vera, aki arról is beszélt, mennyire rosszul érinti, amikor egy rajongó azt mondja, neki jobb a hangja, mint húgának. – Semmi és senki nem tudja megakadályozni, hogy a testvéri szeretetünk olyan erős legyen, amilyen. Engem nem érdekel, hogy Gabi mit csinál, szeretni fogom, ha féllábbal jön, szeretni fogom, ha olyat tesz, ami nem feltétlenül az én értékrendemben van.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top