nlc.hu
Sztárok

Nővére segíti most Tóth Gabit

Testvére menti meg Tóth Gabit a népharagtól

Az egyik testvért szeretik, a másikat gyűlölik.

A jelek szerint a testvére ellen irányuló népharagot Tóth Vera is nehezen viseli. Az ő életükben is volt olyan időszak, amikor hónapokig nem beszéltek, ám most mégis tudatosan dolgozik azon, hogy a közönség megszeresse a húgát, Gabit – írja a BEST magazin. Kérdés, hogyan tud a háttérből jól irányítva segíteni Vera anélkül, hogy rá se haragudjanak meg az emberek.

Tóth Gabi és Vera

Tóth Gabi és nővére, Vera – Kép: nlc-montázs, Fotók forrása: (b): Sajtószoba // (j) : Sajtóklub

A Tóth lányoknak nem volt mindig felhőtlen a viszonyuk, a legdurvább, a sajtóban is megjelent vitájuk tíz évvel ezelőtt zajlott. A testvérpár mára újra igazán közel került egymáshoz, és ezt annak köszönhetik, hogy két és fél évvel ezelőtt Gabi édesanya lett.

„Azt tanácsoltam neki: ’Bármit is döntesz az életedben, maradj amellett, ami vagy, és tarts ki magad és a véleményed mellett. De ne legyen az, hogy ha valaki lecsesz, akit nagyra tartasz, egyből befolyásol annak az egy embernek a véleménye – magyarázta Vera Palik László műsorában. Mint a sztármagazin megjegyzi, talán éppen ez az a tanács, amit Gabi most megfogadott. Úgy tűnik, hallgat bölcs nővérére, hiszen történjen bármi, kiáll az igazáért, erről pedig tanúbizonyságot is tett a Sztárban Sztár leszek! legutóbbi két adásában is.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

BEST - címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top