nlc.hu
Sztárok

Tóth Gabi visszavonulása a közösségi médiától

Besokallt Tóth Gabi, visszavonul a közösségi médiától

Egy ideig nem kér a Facebookból és az Instagramból az énekesnő, aki szerint szétszakítja az embereket a közösségi média.

Drámai bejelentést tett közösségi oldalain Tóth Gabi. A 34 éves énekesnő úgy döntött, visszavonul ezektől a platformoktól, emiatt egy ideig nem lesz elérhető az Instagram- és a Facebook-oldalain. Döntését hosszú posztban indokolta, többek között azzal, hogy véleménye szerint nem színesíti, hanem éppen rombolja az életünket a közösségi média, ő pedig nem szeretne teret adni a gyűlölködésnek.

Tóth Gabi

Tóth Gabi egy ideig nem szeretne részese lenni a közösségi médiának (Fotó: press.tv2.hu TV2)

„Az elmúlt napokban szomorúan tapasztaltam, hogy szétszakított minket a közösségi média” – kezdi hosszú bejegyzését Tóth Gabi, majd arról beszél, hogy vissza kell térni a valóságba, ahol igazi érzések vannak.

„A közösségi médiának a közösség összetartásáról (…) kellene szólnia, (…) én azonban most ennek éppen az ellenkezőjét tapasztalom. (…) Úgy gondolom, hogy nem szabad még több teret adni a haragnak, a gyűlölködésnek. (…) Számomra az igazi értékek nem a virtuális térben, hanem a hétköznapi valóságban vannak, ezért továbbra is találkozni fogunk személyesen a koncertjeimen, megölelhetjük és támogathatjuk egymást, ahogy eddig is tettük. Én ezt választom most a közösségi média helyett, ezért úgy döntöttem, hogy egy időre elnémítom az oldalaimat” – magyarázta.

Az énekesnő bízik abban, hogy döntését megértik a követői, akiknek azt tanácsolja: ők is térjenek vissza a valódi értékekhez!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top