nlc.hu
Sztárok

Adom a napom 2. évad

Tóth Vera és Steiner Kristóf is megmutatja, hogyan telik egy napja

A nagy siker után „közkívánatra” érkezik a folytatás.

November 6-án hétfőn 20 órakor 2. évadával tér vissza az Adom a napom a VIASAT3-ra, hogy 16 hazai híresség egy napját, és egyúttal egy olyan oldalukat mutassa meg nekünk, amit eddig nem, vagy kevésbé ismerhettünk. Ez alkalommal többek között olyan hírességek adják a napjukat, mint Nagy Feró, Szabó Győző, a nemrég férjhez ment Tóth Vera, Hajós András, Kepes András vagy Steiner Kristóf. A spéci talk show a megszokott módon egy online streaminggel startol a reggeli órákban – a meghívottak hétköznapját a www.adomanapom.hu oldalon követhetjük –, majd este 20 órától egy élő stúdióbeszélgetéssel folytatódik a házigazdával, Geszti Péterrel. 

Tóth Vera

Tóth Vera (Fotó: Birton Szabolcs)

 „Jó volt látni, hogy ennyire sikeres lett az első évad, és hogy napról napra olyanokat tudtunk leültetni a képernyők elé, akik már leírták a tévézést – sikerült megmutatni, hogy a távirányítót nem csak a streamingszolgáltatók miatt lehet a kezünkbe venni. Ahogy szeptemberben, most is az a célunk, hogy valami mást, de igazából inkább valami normálisat adjunk, mert a hangos szórakoztatóműsorok mellett erre is van igény, sőt. A vendégeim ezúttal is olyan emberek, akikkel én szerettem volna leülni: vannak, akiket most lesz alkalmam megismerni, vannak, akikkel jó barátságot ápolok, és szeretném, hogy a nézők is úgy ismerjék meg őket, ahogy én, és vannak olyanok is, akikkel régről van megbeszélnivalóm. Én most is magamat adom, és a vendégeimtől is ezt kérem” – mondta Geszti Péter, az Adom a napom házigazdája.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top