nlc.hu
Sztárok

Tóth Vera a testvéréről

Tóth Vera szerint testvére, Tóth Gabi fellépése világszenzáció volt

A két testvér az élet minden területén támogatja egymást.

Október 9-én a Papp László Arénában lépett fel az Il Volo olasz popera trió, akik Tóth Gabival is előadtak egy dalt. Az énekesnő elképesztően hálás volt a felkérésért, mint korábban elmondta, megtiszteltetés számára, hogy az olasz trió vele szeretett volna együtt dolgozni. A koncert után az előadó testvére, Tóth Vera is kinyilvánította a véleményét a közösségi oldalán. Vera jelen volt a helyszínen, sőt, megosztott egy felvételt is a közös produkcióról. Állítása szerint a közönség biztatta, hogy menjen előrébb az előadás során, hogy minél jobb pozícióból vegye fel a húgát. Kattints ide a felvételért! 

Tóth Gabi és Tóth Vera

Tóth Gabi és Tóth Vera (Fotó: Szabó Lilla)

„Hát hallgattam rájuk, és mentem, ahova kell, ja, és amit hallottam, az világszenzáció. A fiúk körbefonták tesómat és biztos támaszt adtak neki, hogy ne izguljon annyira, hisz nincs mitől. Hát tényleg nem volt mitől, mert amit nyújtott, az tényleg a világ minden színpadán megállja a helyét. Szép csapatmunka volt minimális próbával, és nagyon büszke vagyok rá, hogy megtanulta az olasz szöveget és magabiztosan ki mert állni velük erre a gyönyörű dalra” – olvasható a híresség bejegyzésében.

Tóth Gabi ahol teheti, üzen 

Az énekesnő szombaton sokatmondó ruhában volt látható a Sztárban Sztár leszek!-ben. A vasárnapi adásban szintén így tett, ahol a dekoltázsán található nagyobbacska, arany kígyófej sokak érdeklődését felkeltette. Till Attilának így válaszolt arra a kérdésére, hogy ennek mi a jelentése?

„Ez egy kígyó, nagyon sok kígyó volt itt mostanában az életünkben, mindenhol ott vannak, de megszelídítettem. Nem tudom, miért félnek tőle, erőt ad”mondta az énekesnő. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top