nlc.hu
Sztárok

Tóth Gabi újabb sokatmondó ruhája

Tóth Gabi: „Nagyon sok kígyó volt itt mostanában az életünkben”

Minden pillanatot megragad az üzenéshez.

Tóth Gabi szombaton sokatmondó ruhában volt látható a Sztárban Sztár leszek!-ben. Mint közösségi oldalán magyarázta, a szettjén látható tükörpajzsok a maguk bölcsességével védik meg a rossz energiáktól. 

Tóth Gabi

Fotó: Trenka Attila

A vasárnapi adásban sem bízta a véletlenre. Ezúttal maga a ruha nem volt kirívó, de a dekoltázsán található nagyobbacska, arany kígyófej sokkal inkább. Természetesen örömmel vállalta, hogy elmagyarázza a jelentését a műsorvezetőnek, Till Attilának. 

„Ez egy kígyó, nagyon sok kígyó volt itt mostanában az életünkben, mindenhol ott vannak, de megszelídítettem. Nem tudom, miért félnek tőle, erőt ad – mondta az énekesnő, majd ahogy tette szombaton, most is kifejtette hosszabban a ruha jelentését Instagram-oldalán. – A ruha neve Ureus. Az ureusz kígyó, a harcos kobra az ókori Egyiptomban a fáraó koronáját személyesítette meg. A kígyó feje a homlok területére esett, a harmadik szem helyére. A belső látás állapotát és a világegyetem irányítását jelképezi. Vagyis egyfajta tudatosságot is szimbolizál, illetve az önreflexió meglétét. Ennek a képességnek a hatalmában alkalmasak vagyunk reálisan értelmezni a körülöttünk történő eseményeket, azok hatását és megfelelően reflektálni rá.

Mint ismeretes, Tóth Gabi és Krausz Gábor két hónapja jelentették be, hogy hat év után külön utakon folytatják. A pletykák szerint a házasságuknak az vetett véget, hogy az énekesnő összejött a Fricska Táncegyüttes egyik tagjával. A híreket senki sem erősítette, illetve cáfolta meg, de a hat évvel fiatalabb Papp Máté Bence még a Sztárban Sztár leszek! élő show-jára is elkísérte Gabit

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top