nlc.hu
Sztárok

Tóth Gabi legextrémebb szettjei

Tóth Gabi legextrémebb szettjei a Sztárban Sztár leszek!-ben

A stylistja idén is a topon volt.

Habár kemény hónapok vannak Tóth Gabi mögött, aki rengeteg támadást gyűjtött be idén is. Leginkább Krausz Gáborral való válása, majd a hirtelen jött nagy szerelme Papp Máté Bencével verte ki a biztosítékot sokaknál. 

Tóth Gabi

Tóth Gabi (Fotó: Trenka Attila)

Ehhez képest az énekesnő mégis hétről hétre ragyogott a Sztárban Sztár leszek! zsűriszékében. Valamennyi elképesztő ruhakölteménye még saját üzenetet is hordozott magában. 

A ruha neve Ananké, aki a végzet és az elkerülhetetlen sors istennője a görög mitológiában. A sors nem egyenlő az eleve elrendeltséggel, hiszen az ember gondolataival, döntéseivel és cselekedeteivel teremti azt. Azonban az már rajtunk múlik, hogy döntéseink által mit hozunk ki önmagunkból és a lehetőségeinkből. A végzet nem más, mint sorsformáló cselekedeteink elkerülhetetlen következményeivel való szembesülés, amely végül visszaterel minket a helyes útra és a végén minden történés értelmet nyer” –  írta legutolsó szettjéről Gabi. 

A Sztárban Sztár leszek! első élő adásában egy védelmező ruhát viselt az énekesnő: „A ruha neve: Yata, ami »Tükörpajzsot« jelent. Japán három szent kincsének egyike. A bölcsességet és a megértés képességét szimbolizálja. A tükör mint szimbolikus elem jelenik meg a ruha nyakán, eleje közepén és a szoknya egy részén. Formailag határozott, geometrikus vonalvezetés a ruha jelentését hordozza.” 

Egy pajzs, ami a maga bölcsességével megvéd az ártó és rossz energiáktól, amiket a ruhára applikált tükördarabok is vissza vernek. A ruha kék színe hideg szín, vagyis fémre asszociál, ami erőt sugall.

Tóth Gabi
Megnézem
Összes kép (6)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top