nlc.hu
Sztárok

Tóth Gabit megvédi a rossz energiáktól a tükrös ruhája

„Megvéd az ártó és rossz energiáktól” – Tóth Gabi elárulta, miért viselt tükrös ruhát

A Tükörpajzs nevű ruhát a Sztárban Sztár leszek!-ben viselte az énekesnő, és el is magyarázta, miért esett a választása erre az öltözékre.

A Sztárban Sztár leszek! első élő show-jára Tóth Gabit az új párja, Papp Máté Bence is elkísérte, a műsorban pedig Majka és Köllő Babett is elbúcsúzott egy-egy versenyzőtől. 

A műsorban Tóth Gabi ezt különleges ruhát viselte: 

Tóth Gabi a Tükörpajzs nevű ruhában a Sztárban Sztár leszek! élő show-jában

Tóth Gabi a Tükörpajzs nevű ruhában a Sztárban Sztár leszek! élő show-jában (Fotó: TV2)

Az öltözék jelentését, szimbólumait az Instagramon részletezte az énekesnő:

„A ruha neve: Yata, ami »Tükörpajzsot« jelent. Japán három szent kincsének egyike. A bölcsességet és a megértés képességét szimbolizálja. A tükör mint szimbolikus elem jelenik meg a ruha nyakán, eleje közepén és a szoknya egy részén. Formailag határozott, geometrikus vonalvezetés a ruha jelentését hordozza. Egy pajzs, ami a maga bölcsességével megvéd az ártó és rossz energiáktól, amiket a ruhára applikált tükördarabok is vissza vernek. A ruha kék színe hideg szín, vagyis fémre asszociál, ami erőt sugall” – írta Tóth Gabi.

Az énekesnő korábban ezt mondta a rossz energiákról: „nem ártok senkinek, ennek ellenére olyan indulatokat váltok ki emberekből, ami teljesen érthetetlen és elfogadhatatlan.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top