nlc.hu
Sztárok

Tóth Gabi az őt ért támadásokról

Tóth Gabi őszintén vallott az elmúlt két hét támadásairól: „Olyan indulatokat váltok ki emberekből, ami teljesen érthetetlen”

Tóth Gabi egy blogbejegyzésben öntötte ki a szívét, végre reagált az elmúlt hetek történéseire.

Tóth Gabi volt a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus egyik önkéntes hírnöke, valamint fellépett a szentmise előtt. Az énekesnőt rengeteg támadás érte az elmúlt pár hétben emiatt, de egészen ma reggelig nem reagált ezekre a kommentekre. A blogbejegyzésében azonban kiöntötte a szívét: nem csak őt, a családját is megviselte a sok támadás. 

„Én a hitemmel, az új klipemmel, az öltözködési stílusommal, a hajviseletemmel úgy gondolom, nem ártok senkinek, ennek ellenére olyan indulatokat váltok ki emberekből, ami teljesen érthetetlen és elfogadhatatlan. Nő vagyok. Valakinek a lánya, a testvére, a felesége, az anyukája, vagy barátja. Egy nő, aki sokáig kereste a helyét, aki próbálta kitalálni, miért érkezett erre a világra és próbált megfelelni vélt vagy valós elvárásoknak. Nő, aki követett el hibákat és vélhetően még fog is, hiszen emberből van. Igen, »kedves« engem ócsároló, tökéletes, elfogadó, mindent (is) jobban tudó embertársaim… én is emberből vagyok. Vannak érzéseim. Ha úgy vesszük, jól végeztétek a küldetéseteket, mert most nagyon rosszul érzem magam, nagyon fáj ez a rengeteg támadás. De, ami a legjobban bánt, az az, amin a családom keresztülmegy. A férjem, aki próbál megvédeni és néha kifordul önmagából a tehetetlen dühtől, a szüleim, akik kénytelenek elviselni, hogy a gyermeküket bántják, és szintén meg van kötve a kezük, mert ez már nem az óvoda, ahol bejöhetnek beszélni az óvónénivel, vagy »Pistikével«, hogy ne húzogassa a hajam uzsonna alatt. Fáj a szívem a testvérem miatt, aki utál konfrontálódni, de értem felvállalja, mert ő a nagy és erős nővérem” – írta többek között Tóth Gabi, majd kitért a kislányára, aki az elmúlt időszakban gyakran látta sírni, pedig az énekesnő erősnek szeretne mutatkozni, de ez nem mindig jön össze.

tóth gabi

Tóth Gabi (Fotó: Instagram)

Később az új daláról is írt: nem bánja, hogy felvállalta a magyarságát, hogy sok benne a népi motívum, mind zeneileg, mind a klipben. Emellett pedig arra kéri a gyűlölködőket, hogy ha nem tetszik nekik, amit tesz, akkor csak menjenek tovább. „Voltam hétköznapi, tapolcai kislány, szeleburdi, »lázadó« kamasz, nagyszájú, tetovált rocker és most egy 33 éves nő vagyok. Mostanra talán én is megismertem magam és van egy értékrendem, egy világlátásom. Nem kizárt, hogy újabb 20 év múlva bizonyos dolgokat másképpen gondolok majd, de szerintem ez az élet rendje. Változunk, ahogy a világ is változik körülöttünk… Jó esetben fejlődünk, és napról napra megfontoltabb, bölcsebb döntéseket hozunk” – írja Gabi.

Szigorú kommentelők: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top