nlc.hu
Sztárok

Köllő Babett kifakadt

Köllő Babett: ,,Ha valakit más nyomora nyugtat meg, az ne kövessen”

Köllő Babett egy idős hölgy üzenete miatt akadt ki.

Az ismert embereknek sajnos együtt kell élniük azzal, hogy igenis akadnak olyanok, akiknek nem szimpatikusak, hiszen mindenkinek nem lehet megfelelni. Sokan már meg se látják a negatív kommenteket, de mindig van egy-egy hozzászólás, vagy üzenet, ami betalál. A minap Köllő Babett is így járt, aki egy idős hölgy hozzászólása miatt fakadt ki a közösségi oldalán.

,,Már napok óta szeretnék Veletek egy történetet,egy gondolatot megosztani,csak nem volt időm rá.A Facebookon történt .Egy idősebb hölgy hozzászólása zavart meg,nem igazán tudtam hova tenni.Múlt héten volt..Azt írta,hogy leiratkozik az oldalamról,mert elege van a tökéletes életemből és ő ezt már nem tudja nézni.Napokig filóztam rajta.Először is: azt gondolom,hogy nincs olyan ember ezen a Földön,akinek az élete tökéletes lenne,akinek nem kellene napi szinten megküzdenie problémákkal,akinek nem lenne jó nagy csomagja.Nyilván a terhek mértéke változik,de sokszor igaz az a mondás,hogy ha látnánk mások pakkját-amit előtte kisebbnek véltük-azonnal kérnénk vissza a sajátunkat.Másodszor: én nem hiszem,hogy másokra tartoznak a bajaim.A családommal is nehezen osztom meg.Egyszerűen ilyen típus vagyok,de azt végképp nem gondolom,hogy posztolnom kellene ezeket.Avagy megnyugtató lett volna a hölgy számára ,ha például a Covid alatt egy temetésről jelentkeztem be zokogva? Mert közeli hozzátartozóm nekem is ment el.Nem is egy.Az kielégítő lenne? De ez csak egy példa,sorolhatnám reggelig,ahogy mindenki más is.Aztán arra gondoltam,hogy ha valakit más nyomora nyugtat meg,az tényleg ne kövessen.Szerintetek?” – írta Köllő Babett, akit a követői többsége megnyugtatott, hogy mindig lesz egy-egy olyan embert, akinek nem tetszik, amit csinál, de ezzel nem kell foglalkozni. 

A kommentelők senkit nem kímélnek: 

köllő babett

Köllő Babett (Fotó: Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top